Til toppen

Artikler

Hvorfor bør du bruke pizzamel?

Å lage verdens beste pizza er ikke lenger forbeholdt italienske superkokker. Det er mange triks du kan lære deg for å oppnå et godt resultat, men det ...

4 fordeler med å handle matvarene på nett

Å handle matvarer på nett er i vinden som aldri før, og det med god grunn. Fordelene er mange – bare se her!

Gresk mat som bringer Hellas til ditt eget kjøkken

Det blir kanskje ingen sommerferie til de greske øyene i år – lag heller noen greske matminner hjemme på ditt eget kjøkken.

Lær deg forskjellen på Parmigiano Reggiano, Grana Padano og Pecorino

Osteentusiast? Da bør du kunne forskjellen på disse tre italienske klassikerene - Parmigiano Reggiano, Grana Padano og Pecorino.

Smakfulle veganske produkter fra Hellas

Plantebasert kosthold er i vinden som aldri før, og det med god grunn – det er godt for både helsa, planeten og smaksløkene. Greske Violife lager prod ...

Kortreist lokalmat på sitt beste – møt tre herlige matprodusenter fra Norge

Norsk mat er mat av god kvalitet. I dag vil flere forbrukere handle kortreist mat. Her er tre flotte matprodusenter du absolutt bør vite om.

Få en spansk vri på den norske sommeren med tapas

Finnes det noe hyggeligere enn å samles mange rundt et bord, med noe godt i glasset og lekre småretter du kan plukke selv utover kvelden? Tapas er det ...

Dette er det beste tilbehøret til sommerens grillmat

Er du klar for grillsesongen? Tenn opp i engangsgrill, gassgrill, kullgrill eller elektrisk grill, hiv dine favoritter på varmen, og duk opp til et he ...

Slik kan du enkelt lage deilig saus fra bunnen av

God saus får man vel aldri nok av? Og det kan være enklere enn man tror! Her får du oppskriften på tre knallgode sauser som enkelt kan lages hjemme.

Glad i ost? Lær deg mer om de 7 ulike ostefamiliene

Er du en ekte osteelsker? Da er det på tide å bli ordentlig kjent med de 7 ulike ostefamiliene som finnes.

Når pizza blir en lidenskap – møt mannen bak pizzamani.no

Pizza og pizzadeig er for noen oppskrifter man rutinemessig følger hver lørdag, toppet med det samme fyllet. For andre er det en lidenskap. Møt René M ...

Nyttårsmat som imponerer

Når året er på hell, er det hyggelig å gjøre litt ekstra stas på måltidet. Det er tross alt siste dagen av året. Er du en matentusiast, og gjestene li ...

Pizza slik italienerne gjør det

Spør noen hvem som lager den beste pizzaen vil svaret runge ut i unison – det er italienerne! Landet som oppfant retten har i årevis perfeksjonert båd ...

Hjemmelaget pizza – den perfekte lørdagsmaten

Det trenger verken være vanskelig eller tidkrevende å lage hjemmelaget pizza. Med de riktige råvarene kan man lage hjemmelaget italiensk pizza på få m ...

Julegavetips til matentusiasten

Ikke alle synes det er lett å komme på julegaver til nær og fjern. Usikker på hvor du skal starte? Her er de perfekte tipsene til alle som elsker spis ...

Ost- og vinkveld? Slik blir jentekvelden vellykket

Lyst til å skape en uforglemmelig jentekveld? Hvorfor ikke heve standarden på en klassisk ost- og vinkveld? Det er ikke mye som skal til for å imponer ...

Noen av verdens beste oster på ostens dag

Visste du at den siste fredagen i oktober hvert år er ostens dag? I den anledning ønsker vi å hedre de prisvinnende norske ostene, og vise ostenasjone ...

Glad i Tex Mex? Da bør du prøve autentisk meksikansk mat

Legg Tex Mex på hylla i noen dager, og dykk inn i en fiesta av smaker med autentisk meksikansk mat.

Olivenolje, sesamolje, peanøttolje ... når velger man hva?

Usikker på hvilken olje som passer til hva? La oss se litt nærmere på ulike olivenoljer, samt ta en titt på spennende smakstilsatte oljer slik at du l ...

Skal du servere spekemat? Slik blir spekefatet komplett

Usikker på hvilken spekemat du skal servere? La oss guide deg gjennom jungelen av spekemat, og vise deg hva Italia og Spania har å by på.

Franske og italienske oster du ikke bør gå glipp av

Osteverden er stor og variert. Vil du oppleve det beste av det beste? Her får du en oversikt over franske og italienske oster du absolutt bør prøve.

Savner du Italiaferien? Her er maten som tar deg tilbake

Nettopp kommet hjem fra Italia, og kjenner allerede savnet etter ekte italienske kulinariske opplevelser? Du er ikke alene – her er maten som tar deg ...

Pizzadeigen som gjør pizzaen fullkommen

Tynn, sprø bunn og en gylden skorpe, toppet med frisk tomatsaus og fersk mozarella – hvem trenger frossenpizza når du kan få en ekte italiensk oppleve ...