Til toppen

Pizzaprodukter

Har du også blitt bitt av pizzabasillen og er glad i å bake din egen pizza hjemme? Vi elsker pizza og er opptatt av å tilby de beste produktene til pizzaentusiasten. Med vårt populære pizzamel får du nydelig, luftig pizzabunn med sprø skope. Lurer du på hvilket pizzamel du skal velge eller trenger inspirasjon til pizzatopping? Se vår pizzaguide

Sorter

Caputo pizzamel grano nostrum 1 kg

Hvetemel tipo 0 fra 100 % italiensk korn fra Sør-Italia. W250/270
130198

Caputo hvetemel tipo-00 1 kg

Italiensk mel med et proteininnhold på 11% W:200-230 som gjør at det egner seg svært godt til pizza. Hevetid inntil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
130156

Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Et pizzamel som inneholder 12,75% protein og har en styrke som ligger på W 260-270. Perfekt mel til en ekte pizza napolitana. Hevetid opptil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
130161

Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 1 kg

Caputo Nuvola er et pizzamel med et proteininnhold på 12,5% og en styrke på W 270-290. Melet er av typen tipo-0, og egner seg spesielt godt når du ønsker en pizza høy, flott skorpe. Hevetid opptil 48 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
130164

Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba 1 kg

Manitoba er et italiensk mel med et svært høyt proteininnhold på hele 14,5%. W: 360-380 som gir en elastisk og smidig deig som kan heve i 72 timer. Vi anbefaler å bruke Manitoba som forsterkning i pizzadeigen eller alene. Tåler temperatur over 370 grader!
130165

Dallari hvetemel tipo-0 1 kg

Italiensk finmalt mel til blandt annet pizza som gir pizza skorpen en god smak og et flott resultat.
130152

Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 5 kg

Finmalt italiensk mel med protein innhold 12,5% W:270-290.
130183

Caputo pizzamel tipo-00 5 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Proteininnhold 13%. W:280-300
130184

Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 5 kg

Dette melet har et proteininnhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182

Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba oro 5 kg

Ekstra finmalt mel med protein innhold 14,5% W:360-380.
130181

Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola Super 5 kg

Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk. Inneholder 13,5% protein. W:320-340.
130185