Til toppen

Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 1 kg

Produktnummer: 130164
EPD-nummer: 5507884
Lagerbeholdning:
Produsent: Caputo

inkl. mva.

68,00 pr kg

Caputo Nuvola er et pizzamel med et proteininnhold på 12,5% og en styrke på W 270-290. Melet er av typen tipo-0, og egner seg spesielt godt når du ønsker en pizza høy, flott skorpe. Hevetid opptil 48 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Frakt- og leveringsalternativer
Vegan
Vegetarian
Antico Molino Caputo er familiedrevet selskap som nå ledes av tredje generasjon Caputo. Caputo er en av de ledende leverandørene av «00» mel i Italia og USA, og anses av mange for å produsere verdens beste pizzamel. Melet er klassifisert etter hvor finmalt det er, fra tipo "1" som er grovest og "00" som er finest. "00" karakteriseres som det beste melet som er malt i Italia, med fin, pudderaktig konsistens.
Smak
Melet gir smakfulle, store og luftige pizza skorper.
Bruksområder
Nuvola tipo «0» mel fra Caputo har en god balanse mellom glutenproteiner samt fiber, og det passer perfekt til pizzadeig med middels og lang gjæretid. Melet har stor hevekraft som gir store og luftige skorper på pizzaen. Dette er favoritten til mange italienske pizzakokker. Anbefalt heving av deig: 3 timer hviletid i romtemperatur og mellom 36 og 48 timer i kjøleskap. Deigen tas ut 2 timer før bruk.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt og mørkt, og ikke over normal romtemperatur.
Gtin D-pak 8014601012524
Gtin F-pak 8014601012456
EPD nummer 5507884
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Caputo
Drenet vekt (Kg) N/A
Ingredienser Hvetemel
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Antall i kartong 10

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1502
Energi (KCal) 352
Fett (g) 1
Hvorav mettede fettsyrer (g) 0.2
Karbohydrater (g) 72
Hvorav sukkerarter (g) 1
Kostfiber (g) 3
Protein (g) 12.5
Salt (g) 0.01
oluf.allergens.glut
Inneholder
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Kan inneholde spor av
soya
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Kan inneholde spor av
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Inneholder
Bygg Fri for
Hvete Inneholder
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Kan inneholde spor av
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Kan inneholde spor av
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Ja
Egnet for vegetarianere Ja
Hovedbilde
Last ned

Caputo pizzagjær 100 g

Italiensk tørrgjær som er perfekt til pizzadeig. Krever 1/3 sammenlignet med fersk gjær. Kan brukes direkte i melblandingen og bør oppbevares i kjøleskap etter åpning.
130202
Kjølevare

LS Fiordilatte cubetti 1,5 kg

Fiordilatte er en tørrere type mozzarella, laget på pasteurisert kumelk. Cubetti er mozzarella i små terninger, som passer perfekt til pizza og andre varme retter.
907248

Mutti pizzasaus m/krydder 400 g

Pizzasaus med klassiske italienske smaker som oregano og basilikum. Passer perfekt på pizza, men kan også brukes i andre italienske retter som lasagne eller gryteretter.
192111
Kjølevare

Salami ventricina picante 500 g

Sterk italiensk salami.
500955

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Et pizzamel som inneholder 12,75% protein og har en styrke som ligger på W 260-270. Perfekt mel til en ekte pizza napolitana. Hevetid opptil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
130161

Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba 1 kg

Manitoba er et italiensk mel med et svært høyt proteininnhold på hele 14,5%. W: 360-380 som gir en elastisk og smidig deig som kan heve i 72 timer. Vi anbefaler å bruke Manitoba som forsterkning i pizzadeigen eller alene. Tåler temperatur over 370 grader!
130165