Til toppen
Ris og risotto

Ris og risotto

Her finner du klassisk, italiensk risottoris av typen carnaroli og arborio. Skikkelig gode og smaksrike ferdige risottoretter i forskjellige varianter får du fra italienske Cordero og Gallo – disse kan så absolutt serveres gjestene dine. Om du heller vil imponere med spansk aften har vi bombaris fra Valencia til paella. Tilsett ingredienser som fisk, scampi, blåskjell, kylling, grønnsaker, krydder og safran, og skap et uforglemmelig måltid!

Vi har også "Queen of rice" jasminris og svart ris til asiatiske retter fra kvalitetsprodusenten Blue Elephant.

Sorter

Cordero risotto m/middelhavssmak 200 g

Klassisk italiensk riottoris med middelhavskrydder.
130054

Cordero risotto m/trøffel 200 g

Klassisk italiensk riottoris med biter av trøffel.
130055

Cordero risotto m/asparges 200 g

Klassisk italiensk riottoris med tørket asparges.
130058

Cordero risotto m/steinsopp 200 g

Klassisk italiensk riottoris med tørket steinsopp.
130059

Riso Gallo Arborio risottoris 1 kg

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.
132281

Riso Gallo risottoris carnaroli 1 kg

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Risottoris av type carnaroli blir ofte kalt kongen av risottoris fordi den gir ekstra kremet konsistens og tåler høyere temperatur ved tilberedning.
132282

Riso Gallo risottoris m/safran 175 g

Denne retten er ferdig krydret med safran og skal kun tilsettes vann, kjøtt, fisk, skalldyr og grønnsaker etter eget ønske. Retten toppes med litt parmesan. Retten har den klassiske gule fargen fra det eksotiske krydderet safran.
132283

Riso Gallo risottoris m/sopp 175 g

Denne risretten er smakstilsatt med fersk tørket sopp og skal kun tilsettes vann, kjøtt, fisk, skalldyr og grønnsaker etter eget ønske. Retten toppes med litt parmesan.
132284

Riso Gallo Arborio risottoris 500 g

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.
132289

Riso Gallo risottoris carnaroli 500 g

Carnaroli risotto ris blanding gir en ekstra kremet og fløyelsmyk konsistens. Risottoris er rundkornede ristyper som arborio, carnaroli og vialone nano. Risen er av en type som har høyt innhold av stivelse og trekker til seg væske på en annen måte enn vanlig ris. Den absorberer krydder og andre smaker fra ingredienser man bruker i risottoretten samtidig som risen beholder sin fasthet.
132293

Antonio Sotos paella ris 500 g

Spansk paella ris av type bombaris.
180200

Antonio Sotos Paella kit 500 g

Paella kit til 6 personer.
180202