Til toppen
Tørrvarehylla

Tørrvarehylla

God kvalitet og nøye utvalgte råvarer gjør som oftest jobben på kjøkkenet enklere og sørger for den beste smaksopplevelsen til hva enn du ønsker å lage. Dette gjelder også for våre produkter i tørrvarehylla. Her finner du blant annet det autentiske, italienske melet til pizza og pasta, rene, økologiske krydder av høy kvalitet, de mest vidunderlige og aromatiske olivenoljene, ekte amerikanske grillsauser og skikkelig gode dressinger til dine salat- og kjøttretter. Vi har det gode franske og italienske smøret og det fyldige, naturlige syltetøyet til det nybakte brødet, marmeladen til de ulike ostene og den italienske kaffen til de gode øyeblikkene.

De beste tørrvarene får du her hos oss, i tørrvarehylla.

Sorter etter:

Cordero polenta instant 500 g

Polenta er en italiensk spesialitet, som kan erstatte poteter og ris.
130050

Cordero risotto m/middelhavssmak 200 g

Klassisk italiensk riottoris med middelhavskrydder.
130054

Cordero risotto m/trøffel 200 g

Klassisk italiensk riottoris med biter av trøffel.
130055

Cordero risotto m/asparges 200 g

Klassisk italiensk riottoris med tørket asparges.
130058

Cordero risotto m/steinsopp 200 g

Klassisk italiensk riottoris med tørket steinsopp.
130059

Vivien Paille couscous 500 g

Couscous er en Nord-Afrikansk spesialitet, som kan erstatte poteter og ris.
130110

Vivien Paille couscous 5 kg

Couscous er enkel å tilberede og kan nytes på mange forskjellige måter. Et godt alternativ til ris og pasta
130113

Vivien Paille bulgur hvete 5 kg

Bulgur er laget av 100% forkokt durumhvete. Passer godt til gryteretter, kjøtt eller fisk. Prøv den også i en Tabouleh salat.
130114

Vivien Paille quinoa 2,5 kg

Quinoa er små frø som har opprinnelse fra Andesfjellene. Brukes på lik linje som couscous, bulgur og ris.
130119

Molini easy bread 500 g

Italiensk Tipo 0 melblanding til brød.
130142

Molini easy pizza 500 g

Italiensk Tipo 0 melblanding til pizzabunn.
130143
91,02 pr kg

Molini Costa D'Amalfi 25 kg

Italiensk pizzamel. Anbefalt hevetid er 8-48 timer i 25 graders romtemperatur. Protein: 15 %, W: 300 (+/- 20)
130144