Produktnyheter
Vårt sortiment utvikler seg hele tiden, og vår søken etter produktnyheter fra inn- og utland stopper aldri. Oster, spekevarer, snacks, pizzamel og krydder er kun noen av kategoriene vi stadig utvikler oss innen. Inne på denne siden vil du kunne se våre siste nyheter. Varenummerendringer finner du her. Vi håper du finner noe du liker!
Det kan ta noe tid før nye produkter er klare for salg.
Blåmuggost med sommertrøffel, laget på pasteurisert kumelk.
Store italienske pastarør laget av durumhvete av høy kvalitet.
Bølgede båndpasta (også kalt Mafaldine)
Ekstra store italienske pastaskruer laget av durumhvete av høy kvalitet.
Lange hule italienske pastaskruer laget av durumhvete av høy kvalitet.
Orecchiette (italiensk for “små ører”) er en tradisjonell pastatype fra Apulia. Formen er en liten skål med en liten fordypning i midten, avrundet kant og ru overflate som hjelper sausen å feste seg.
Klassisk italiensk panettonekake med kandisert appelsin og rosiner i en elegant gaveeske.
Vinterost med flytende konsistens og masse smak. Den er produsert av upasteurisert kumelk og smaker best rykende varm. Osten er produsert av Sancey Richard.
Røkt chili i flak av spansk chilipepper.
Fyldig og fruktig kirsebærsaus med hele kirsebær fra danske Fynbo Foods.
Vinterost i generøs hjulform, med flytende konsistens og masse smak. Den er produsert av upasteurisert kumelk og smaker best rykende varm.
En fyldig og balansert gravlakssaus fra Inderøy 64° Nord, Berg Gård, laget på kaldpresset rapsolje, ekte sennepsfrø og dill. Smaken er rund, syrlig og aromatisk med et hint av akevitt, og passer perfekt til gravlaks, røkelaks og andre kalde fiskeretter. En klassisk saus med balansert sødme som løfter smaken av laks og sjømat.
OSCAR® Blåskjellkraft konsentrat gir deg en behagelig mild, søtlig og autentisk smak av blåskjell, slik du kjenner den fra klassiske moules marinières. Du slipper bryet med å rense blåskjell, og du unngår sand i rettene dine.
Kortreist laks fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis og smaksatt med einebær ogfennikel. Et unikt produkt som passer både til hverdag og fest. Årets nyhet fra Garnvik i2025.
En klassisk italiensk extra virgin olivenolje fra Puglia, kaldpresset for å bevare aroma og næringsstoffer. Oljen har en gylden farge, fruktig smak med hint av mandel og en duft av nyplukket oliven. passer den perfekt til salater, dressinger, pizza og pasta – eller som en smakfull avslutning på varme kjøttretter, fisk og grønnsaker.
Luglio D.O.P. Terra di Bari – Bitonto er en italiensk extra virgin olivenolje fra Puglia, kjent for sin fruktige smak og høye kvalitet. Laget av 100 % håndplukkede oliven fra Bitonto-området og kaldpresset etter tradisjonelle metoder, bevarer den sin naturlige aroma, friske urtetoner og gylne farge. En prisbelønt olje som løfter smaken på alt fra salater og grønnsaker til fisk, kjøtt og pasta.
Kikertpuré som er selvskreven til Meze, Midtøstens svar på Tapas.
Fransk trippel krem-ost med hvitmuggskorpe. Osten er laget på pasteurisert kumelk og fløte og smelter på tungen.
Skiver av eksklusiv tørket sort sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt) i kvern.
Tradisjonsrik fastost, uunnværlig i det italienske kjøkken. Osten produseres av delvis skummet, upasteurisert melk.
Tradisjonsrik fastost, uunnværlig i det italienske kjøkken. Vellagret for en fyldigere smak. Osten produseres av delvis skummet, upasteurisert melk.
Tradisjonsrik fastost, uunnværlig i det italienske kjøkken. Osten produseres av delvis skummet, upasteurisert melk.
Tradisjonsrik fastost uunnværlig i det italienske kjøkken. Vellagret for en fyldigere smak. Osten produseres av delvis skummet, upasteurisert melk.
Tradisjonsrik fastost, ferdig revet og klar til bruk. Osten produseres av delvis skummet, upasteurisert melk.
En velbalansert espresso med rik fylde og fløyelsmyk konsistens. Kapselen er kompatibel med maskiner av merket Lavazza A Modo Mio og andre E.S.E-maskiner.
Pastasaus med mild og søt hvitløk fra Voghiera.
Pastasaus med søte datterinitomater og utvalgte grønnsaker.
