Til toppen


Nyheter

Vårt sortiment utvikler seg hele tiden, og vår søken etter produktnyheter fra inn- og utland stopper aldri. Oster, spekevarer, snacks, mel-produkter, hot sauce, etniske varer, kaffe og krydder er kun noen av kategoriene vi stadig utvikler oss innen. Inne på denne siden vil du kunne se våre siste nyheter. Vi håper du finner noe du liker! 

Nytt til i september er blant annet: 

Nå har det kommet to nyheter i serien Brie de Paris, nemlig Brie de Paris med Trøffel og Triple Creme!  

Fra Mutti kommer det fire nyheter: Tre ulike varianter pestosaus med grønne tomater, røde tomater og gule tomater. Og pizzasaus fra Mutti er en favoritt for mange, og nå har det kommet i en klassisk pizzasaus. 

Svenskenes favoritt, Västerbottensost, finner du nå i en mindre bit, altså 165 g! Perfekt til brødskiven, i paier og som terninger på et ostefat. Ønsker du det enda mer praktisk finner du den også nå ferdig revet til f.eks pai og pizza - enklere blir det ikke! 

Norske leverandører fortsetter å levere spennende produkter av svært høy kvalitet, Nyhet fra Røyland er solbærsyltetøy! Hva med å bytte ut kanelen i kanelsnurrer med solbærsyltetøy? Oppskriften finner du her.
Midsummer er kjent for sine hotte sauser, og nå har det også kommet et norskprodusert HOT salt! Med dette produktet ble de vinnere av "Årets godbit" i Det det norske Måltidet i 2019! Norske Fungi har også kommer med umami salt og en fantastisk god peppersaus!  

Negrini mortadella IGP m/ pistasje og Negrini mortadella med trøffel er to nyheter.

Har du smakt forskjellen på modninger av parmaskinke? Nå kan du kjøpe ferdig skinkebrett med parmaskinke med modningene 14,, 18 og 24 måneder. Perfekt som kveldskos eller som en del av en større anrettning. 

Mill & Mortar utvider sortimentet sitt i kategorien kakepynt, og nå
finner du Blåbærstøv, Solbærstøv og Rosenknopper! Kryddernyheter er Za'atar og Rose Harrissa.

Saitaku majones og majones med wasabi - perfekt til sushien! 

Sticky Fingers har denne høsten tre nyheter: Buffalo Soldier sauce og de to variantene av peanøttsmør - grov og fint peanøttsmør! Bruk Buffalo Soldier er en hot sauce med ostesmak som gjerne brukes til kyllingvinger og eggretter. Disse produktene kan du lese mer om her

Vi er stolte av suksessen med Broken Taco og denne høsten gir vi deg tre nyheter! Broken Taco Socal Spice mix, Broken Taco Grilled Bell Peppers og Broken Taco Fullkorns Tortilla! Broken Taco tar tacoen til nye høyder! 

Veganske nyheter hos oss i spetember er produktene fra Veggyness og Meetlyke. Pølser og salamier, kebab og medaljonger er noen av produktene du finner i vegan-kategorien. 

Fra den talienske kjente kaffeleverandøren Lavazza har vi også tatt inn i sortimentet Blue Top Class! Høykvalitets kaffe, hele veien fra bønne til kopp.

Vi har også tatt inn større forpakninger av valnøtter, pistasjekjerner, orgeano og chiliflakes.

Sorter etter: Navn (a > å)

Arco chiliflakes 500 g

514901-fpak
 
198,00 per kg

Arco oregano 500 g

514900-fpak
 
198,00 per kg

Arco valnøtter hele 1 kg

Hele valnøttkjerner.
491064-fpak
 
179,40 per kg

Fungi salt umami 40 g

514670-fpak
 
1.620,00 per kg

Meetlyke vegan salami skivet 80 g

500121-fpak
 
546,25 per kg

Mill & Mortar za'atar ØKO 40 g

514510-fpak
 
1.872,50 per kg