Artikler om bærekraft
Les våre artikler med smarte tips til mer bærekraftige matvaner. Her får du råd om hvordan du kan redusere matsvinn, ta vare på rester, og oppbevare maten riktig for lengre holdbarhet. Enkle grep i hverdagen kan gjøre en stor forskjell – både for miljøet og lommeboka!

Pasta er manges favoritt og noe vi gjerne spiser flere ganger i uken. Pasta topper også listen over ingredienser vi kaster mest av. Hvor mye pasta skal man egentlig koke per person? Og hva gjør man med restene? Her får du smarte tips for å kaste mindre pasta.

Få tips til riktig lagring av ost slik at du forlenger holdbarheten og reduserer matsvinn. Enkle råd til mer bærekraftig bruk av ost i hverdagen.

Slik sparer du som jobber på restaurantkjøkken både tid, energi og ressurser når du tilbereder pasta fra De Cecco.

Har du rester av Cheddar? Få inspirasjon til smakfulle retter med Cheddar for å bruke opp restene og bidra til en mer bærekraftig matlaging.