Til toppen

Ris og gryn

Det finnes utrolig mange varianter av ris og gryn. Med risotto kan du lage italienske middager som er til å sikle av, med couscous kan du skape flotte salater eller gryter, med jasminris kan du drømme deg bort til eksotiske strøk i Asia med herlige middager inspirert fra den delen av verden. Ris og gryn kan brukes ved siden av hovedretter eller som hovedrett i seg selv. Oluf Lorentzen sikrer deg det beste av det beste i vår netthandel. Her finner du riktig ris eller rett gryn til dine måltider. 

Sorter etter:

Antonio Sotos paella ris 500 g

Spansk paella ris, og i særdeleshet spansk bombaris fra Valencia, beholder sin faste form under koking og absorberer mer væske enn noen annen ristype. Det gir ekstra mye smak når du koker den i god kraft. Hvilke ingredienser som ellers hører hjemme i retten, avhenger av hvem du spør. I Valencia lages den tradisjonelt uten sjømat. Ingredienser som fisk, scampi, blåskjell, kylling eller chorizo, er vanlige for retten og selvfølgelig safran samt et eget utvalg av grønnsaker.
180200-fpak
 
97,40 per kg

Blue Elephant jasmin ris 500 g

Fin langkornet ris med god lukt, også kalt ”Queen of rice”. En tradisjonell ris som vokser i Thailand.
830941-fpak
 
62,22 per kg

Emmys jasmin ris 2 kg

Spesialblanding av jasminris og hvit ris.
830206-fpak
 
57,50 per kg

Fullgreen blomkålris 200 g

132290-fpak
 
240,00 per kg

Jasmin ris 2 kg

Fin langkornet ris med god lukt, også kalt ”Queen of rice”. En tradisjonell ris som vokser i Thailand.
830201-fpak
 
65,00 per kg

Jasmin ris 5 kg

Fin langkornet ris med god lukt, også kalt ”Queen of rice”. En tradisjonell ris som vokser i Thailand.
830200-fpak
 
70,92 per kg

Riso Gallo Arborio risottoris 1 kg

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.
132281-fpak
 
66,80 per kg

Riso Gallo risottoris carnaroli 1 kg

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Risottoris av type carnaroli blir ofte kalt kongen av risottoris fordi den gir ekstra kremet konsistens og tåler høyere temperatur ved tilberedning.
132282-fpak
 
124,20 per kg

Riso Gallo risottoris carnaroli 500 g

Carnaroli risotto ris blanding gir en ekstra kremet og fløyelsmyk konsistens. Risottoris er rundkornede ristyper som arborio, carnaroli og vialone nano. Risen er av en type som har høyt innhold av stivelse og trekker til seg væske på en annen måte enn vanlig ris. Den absorberer krydder og andre smaker fra ingredienser man bruker i risottoretten samtidig som risen beholder sin fasthet.
132286-fpak
 
139,40 per kg