Til toppen
Ris og gryn

Ris og gryn

Det finnes svært mange varianter av ris og gryn. Med risotto kan du lage italienske middager som er til å sikle av, med couscous kan du skape flotte salater eller gryter, og med jasminris kan du drømme deg bort til eksotiske strøk i Asia med herlige middager inspirert fra den delen av verden. Ris og gryn kan brukes ved siden av hovedretter eller som hovedrett i seg selv. Oluf Lorentzen sikrer deg det beste av det beste i vår netthandel. Her finner du riktig ris eller rett gryn til dine måltider. 

Sorter etter:

Cordero risotto m/middelhavssmak 200 g

Klassisk italiensk riottoris med middelhavskrydder.
130054

Cordero risotto m/trøffel 200 g

Klassisk italiensk riottoris med biter av trøffel.
130055

Cordero risotto m/asparges 200 g

Klassisk italiensk riottoris med tørket asparges.
130058

Cordero risotto m/steinsopp 200 g

Klassisk italiensk riottoris med tørket steinsopp.
130059

Vivien Paille couscous 500 g

Couscous er en Nord-Afrikansk spesialitet, som kan erstatte poteter og ris.
130110

Vivien Paille couscous 5 kg

Couscous er enkel å tilberede og kan nytes på mange forskjellige måter. Et godt alternativ til ris og pasta
130113
49,80 pr kg

Vivien Paille bulgur hvete 5 kg

Bulgur er laget av 100% forkokt durumhvete. Passer godt til gryteretter, kjøtt eller fisk. Prøv den også i en Tabouleh salat.
130114

Vivien Paille quinoa 2,5 kg

Quinoa er små frø som har opprinnelse fra Andesfjellene. Brukes på lik linje som couscous, bulgur og ris.
130119

Risottoris (arborio) 1 kg

Italiensk langkornet ris, spesielt egnet til risotto.
132272

Riso Gallo Arborio risottoris 1 kg

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.
132281

Riso Gallo risottoris carnaroli 1 kg

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Risottoris av type carnaroli blir ofte kalt kongen av risottoris fordi den gir ekstra kremet konsistens og tåler høyere temperatur ved tilberedning.
132282