Til toppen

# Riso Gallo Arborio risottoris 500 g

Produktnummer: 132280-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

81,60 per kg

Risottoris brukes til å lage den italienske tradisjonelle risretten "Risotto". Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.

Riso Gallo er en av de eldste risfabrikkene i Italia. Den første fabrikken som ble etablert i Genoa i 1856, bearbeidet ris og eksporterte til Sør-Amerika. Riso Gallo har i dag sin risfabrikk i Robbio Lomellina, i hjertet av den italienske risregionen og er familie drevet av sjette generasjon. Navnet Riso Gallo stammer i fra Argentina hvor de også har en risfabrikk. Riso Gallo er i dag markedsleder i Italia innen risottoris. Kvaliteten og stabiliteten i produktene vinner stadig nye forbrukere over hele verden. Risplanten som dyrkes for å fremstille de tre rundkornede ristyper som brukes til risottoris: arborio, carnaroli og vialone nano heter Gramineae og vokser i vann. Gir 200-300 korn pr plante.
Smak
Arborio risottoris blanding gir en kremet og fløyelsmyk konsistens. Risen er av en type som har høyt innhold av stivelse og trekker til seg væske på en annen måte enn vanlig ris. Den absorberer krydder og andre smaker fra ingredienser man bruker i risottoretten, samtidig som risen beholder sin fasthet.
Bruksområder
Risotto er en tradisjonell risrett fra Nord-Italia. Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 12
Gtin D-pak 18001420120346
Gtin F-pak 8001420001327
EPD nummer 1317783
Pakningsenhet 500 Gram
Drenet vekt 0.000
Varemerke Riso Gallo
Sesong Nei
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk oppbevares mørkt, tørt og kjølig.
Tilleggsinfo koketid: 15-17 minutter.
Energi (KJ) 1476
Energi (KCal) 348
Fett (g) 1
Mettede fettsyrer (g) 0.3
Karbohydrater (g) 77.3
Sukkerarter (g) 0.2
Kostfiber (g) 1
Protein (g) 6.9
Salt (g) 0
Bruksområder Risotto er en tradisjonell risrett fra Nord-Italia. Tilsett kjøtt, fisk eller skalldyr og smakstilsett med ønskede urter, smør og parmesan. Arborio er det største kornet i rekken av risotto ris.
Smak Arborio risottoris blanding gir en kremet og fløyelsmyk konsistens. Risen er av en type som har høyt innhold av stivelse og trekker til seg væske på en annen måte enn vanlig ris. Den absorberer krydder og andre smaker fra ingredienser man bruker i risottoretten, samtidig som risen beholder sin fasthet.
Ingredienser Hvit ris (EU).
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Kosher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Ja
Egnet for vegetarianere Ja
Pakningsstørrelse 500.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Caputo hvetemel tipo 00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk mel, perfekt til fine bakverk.
130156-fpak
 
39,00 per kg

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157-fpak
 
47,10 per kg

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160-fpak
 
39,00 per kg

De Cecco linguine fullkorn 500 g

Italiensk fullkornspasta som kan best beskrives som "flat spagetti".
263465-fpak
 
90,20 per kg