Til toppen

Hvitmuggost

Hvitmuggost er for mange introduksjonen til en verden av spennende smaker. Den milde osten med sin myke konsistens er med på å gjøre den til en favoritt for mange. Hvitmuggostenes overflate er dekket av hvitmugg, som gir den et delikat utseende. Dette belegget dannes ved at hvitmuggkulturen tilsettes ystemelk, eller blir sprøytet direkte på osten. De mest kjente variantene er Brie og Camembert. Denne ostetypen er et must til enhver vinkveld med familien eller vennegjengen. 

Sorter etter:

Brie de Meaux Dongé matured AOP ca 3 kg

Brie de Meaux er kjent som kongen av brie. Upasteurisert. Modnet og spiseklar.
903273

Brie Ermitage ca 3 kg

Ustabiliert fransk brie med en mild smak.
903256

Duo de brie m/hvitløk & urter ca 1,25 kg

Brie laget på pasteurisert kumelk med et lag hvitløk, urter og brillat savarin i midten.
903243

Brie de Meaux m/trøffel ca 950 g

Kongen av briene, tilsatt Brillat Savarin og sorte trøfler.
903242

Brie de Meaux AOP ØKO ca 2,8 kg

Økologisk Brie de Meaux.
903241

Brie Ermitage blokk ca 1,5 kg

Stabilisert brie i rektangulær form. Fin til baguetter eller sandwicher.
903205

Camembert Isigny du Calvados ca 1 kg

Kilos-Camembert på upasteurisert melk.
903617