Til toppen

Eiker camembert 200 g

Varenummer: 901004
EPD nummer: 4724431
F-pak i D-pak: 4
Fra:

Norskprodusert Camembert.

Eiker Gårdsysteri ligger i Hokksund i Buskerud, og eies og drives av Toppenhaug Samdrift, Signe R. Dahlen og Anne Marie Sando. Dyrevelferd er høyt prioritert, og kuene får gå fritt i et topp moderne fjøs, og bestemmer selv når de vil melkes, spise og sove. De startet osteproduksjon i 2003, og har nå mange varianter i sortimentet sitt. Blant disse finner du Eiker Camembert, Holtefjell, Mutschli, Tilsiter og Gruveosten som lagres i Blaafarveværkets gruver.Eiker Camembert modnes i 10-14 dager.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1325.000 KJ
Energi (KCal) 317.000 KCal
Fett 27.000 g
Mettet fett 17.000
Karbohydrater 0.200 g
Sukkerarter 0.040
Protein 19.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.400
Gtin D-pak 7072432300013
Gtin F-pak 7072432300020
Opphavssted Norge
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Camembert er en velkjent ost på ostefatet, vi anbefaler å servere den med lyst brød eller usaltet kjeks. Osten kan også brukes på smørbrød, eller grilles og serveres med kokte poteter.
Smak Camembert Eiker er en bløt hvitmuggost med en mild smak.
Antall F-pak i D-pak 4
Standard pakningsenhet 200 Gram
EPD nummer 4724431
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, syrekultur, mikrobiell løpe, hvitmugg.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 3
Skarp 3
Fyldig 2
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 8 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste