Til toppen

Bæråscammen camembert 200 g

Varenummer: 901300
EPD nummer: 2903664
F-pak i D-pak: 7
Fra:

Norskprodusert camembert fra Strandli gård. Osten er produsert på pasteurisert kumelk.

Strandli gård ligger på vestsiden av Fiplingvatnet i Grane kommune i Helgeland. Det lille ysteriet stod ferdig i 2006, og gårdsysteriet produserer i dag ostene Bæråscammen, Golvertind og Fjellsnadder, samt noen ulike typer yoghurt. De har vunnet verdiskapingsprisen for Nord-Norge for både rabarbra yoghurten og blåmuggosten Golvertind.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1344.000 KJ
Energi (KCal) 27.400 KCal
Fett 20.000 g
Mettet fett 0.000
Karbohydrater 0.000 g
Sukkerarter 0.000
Protein 19.400 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.600
Gtin D-pak 7090026031013
Gtin F-pak 7090026030016
Opphavssted Norge
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Bæråscammen er en camembertost som er oppkalt etter åsen bak gården. Den passer godt på ostebordet servert sammen med lyst brød eller kjeks, og noe søtt som en marmelade, gelé eller tørket frukt. Den er også ypperlig å ta med i tursekken med litt ferskt steinovnsbrød og tyttebærgelé.
Smak Bæråscammen er en mild hvitmuggost med klar hvit skorpe og en lys ostemasse.
Antall F-pak i D-pak 7
Standard pakningsenhet 200 Gram
EPD nummer 2903664
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, løpe, syrekultur, hvitmugg.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 0 °C.
Max.temp 4 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste