Artikler for bedriftskunder
Her er våre artikler til inspirasjon for deg som jobber i kantine, restaurant, hotell eller storkjøkken. Finn tips, trender og faglig påfyll som gjør hverdagen enklere, mer effektiv og bærekraftig – og som gir dine gjester en enda bedre opplevelse.
18. september 2025 ble Norgesmesterskapet i ost arrangert på Vulkan Arena i Oslo. Arrangementet, som holdes annethvert år, er organisert av Norsk Gardsost i samarbeid med Oluf Lorentzen og flere sponsorer.
Et gjennomtenkt ostefat gjør alltid inntrykk – enten det serveres som forrett, dessert eller på buffet. Her er våre tips til et balansert ostefat tilpasset restaurant, catering og storkjøkken.
Lun ost som delerett eller hovedrett er populært. Her er tips til oster og tilbehør.
Oluf Lorentzen har Norges største utvalg av ost for restaurant og storkjøkken.
OSCAR® premium konsentrert fond er en smakspasta med kremet konsistens i praktisk beholder. Den løser seg raskt opp og passer perfekt i sauser, gryter og braiser. Laget med fokus på kreativitet og enkelhet – for smakfull og effektiv matlaging.
Helt siden 1870-tallet har ost vært en viktig del av Oluf Lorentzens sortiment.
Oluf Lorentzen har egne kokker som sørger for solid kokkefaglig kunnskap og innsikt i bransjen.
Intervju med Runa Kvendseth
Slik sparer du som jobber på restaurantkjøkken både tid, energi og ressurser når du tilbereder pasta fra De Cecco.
På denne siden har vi samlet noen av våre mest populære oster som passer i salater og sommerretter på din restaurant.
Se hvilke oster fra vårt sortiment som utmerket seg i oste-VM 2024.
Hos oss finner du produktene du trenger til pizza, burger, salater, fiskesupper og andre sommerretter til dine gjester.
