Konsentrert fond i pastaform
OSCAR® premium konsentrert fond er en smakspasta med kremet konsistens i praktisk beholder. Den løser seg raskt opp og passer perfekt i sauser, gryter og braiser. Laget med fokus på kreativitet og enkelhet – for smakfull og effektiv matlaging.
Premium paste er laget av kvalitetsprodukter og gir en dyp og kompleks smak. De er enkle å bruke og kan piskes inn i varmt eller kaldt vann, supper eller sauser.
Fisk og skalldyr
OSCAR® premium fiskefumet pasta er velegnet som base og smaksforsterker til fiskesupper og sauser og ypperlig til posjering, som hever smaken. Pasten har en smak av hvit fisk og kamskjell med noter av grønnsaker, hvitvin og sitron. Anvendelse: Bruk 42 g paste per liter vann til fond, tilsvarer 15 l fond per boks. Bruk 70 g paste per liter vann til sausbase, tilsvarer 9 l sausbase per boks.
OSCAR® premium hummerfumet pasta er fremstilt av hele 25,7 % hummerkonsentrat samt ekstrakter fra sjøkreps, olivenolje, Cognac og paprika. Den er fri for tilsatte smaksforsterkere, slik at du får en naturlig og ekte smaksopplevelse, ideelt til alt fra smakfulle sauser til kraftige supper. Anvendelse: Bruk 40 g paste per liter vann til fond, tilsvarer 14 l fond per boks. Bruk 80 g paste per liter vann til sausbase, tilsvarer 7 l sausbase per boks.
Kjøtt og fjærfe
OSCAR® premium mørk kalvefondpasta er velegnet som base og smaksforsterker til brune sauser og gryteretter, til braisering og glasering av grønnsaker. Med mørk kalvefond pasta får du en intens kalvesmak fra kalvekjøttets demi glace, kalveekstrakt og oksefond konsentrat. Den kraftige kjøttsmaken suppleres med smak fra aromatiske grønnsaker. Anvendelse: Bruk 50 g paste per liter vann til fond, tilsvarer 12 l fond per boks. Bruk 100 g paste per liter vann til sausbase, tilsvarer 6 l sausbase per boks.
OSCAR® premium stekt kyllingpasta anvendes som smaksforsterker til stekt fjærkre. Bruk den som base og smaksforsterker til fyldige sauser, braisering, glasering av grønnsaker, og vinagrette. Kombinasjonen av fyldig kyllingsaus og den delikate smaken av stekt kjøtt og skinn, gir denne kyllingkraften karakter og styrke. Anvendelse: Bruk 80 g paste per liter vann til fond, tilsvarer 8 l fond per boks.
OSCAR® premium lammejuice pasta er rask og enkel i bruk. De nyanserte smaksnotene av lammestek og et hint av karamellisert hvitløk gir rettene dine en herlig velbalansert smak. Anvendelse: Bruk 80 g paste per liter vann til fond, tilsvarer 8 l fond per boks.
Vin, sitron og fermentert hvitløk
OSCAR® premium hvitvinsreduksjon gir en god smak av hvitvin, sjalottløk og syre til enhver rett. Hvitvinsreduksjonen brukes ofte for å gi retten et snev av friskhet, fruktighet og syre, og egner seg godt til lettere retter som blant annet fisk og fjærkre. Anveldelse: Beregn om lag 10-40 g paste per liter væske. Tilfør pasten gradvis og smak til.
OSCAR® premium rødvin- og portvinsreduksjon tilfører en velbalansert smak av vin, sødme og syre. Vin har alltid vært en viktig ingrediens, spesielt i det tradisjonelle franske kjøkkenet, hvor vinreduksjon brukes i en rekke retter. Anveldelse: Beregn om lag 10-40 g paste per liter væske. Tilfør pasten gradvis og smak til.
OSCAR® premium sitronpasta gir deg en intens smak av saltet sitron, og bidrar med aroma og syre for å balansere retten din. Kan brukes i alle slags retter og på mange måter, for eksempel til å balansere supper, sauser og gryteretter. Anveldelse: Beregn om lag 10-40 g paste per liter væske. Tilfør pasten gradvis og smak til.
OSCAR® premium fermentert hvitløkspasta gir en ren, intens smak av fermentert hvitløk, med milde undertoner av balsamico, sviske og lakris. Lav dosering og høy smaksintensitet. Klar til bruk, både kald og varm. Brukes til tilsmaking av sauser og sammenkokte retter eller smør den rett på en biff like etter steking. Anveldelse: Beregn om lag 10-40 g paste per liter væske. Tilfør pasten gradvis og smak til.
