Skip to main content
Til toppen
Fiskesuppe med OSCAR® fiskefumet pasta

Fiskesuppe med OSCAR® fiskefumet pasta

Enkel og smakfull base for fiskesuppe med fiskefumet pasta. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken. 

Til 10 porsjoner trenger du:

  • 1 l fløte
  • 1 l vann
  • 100 g OSCAR® premium fiskefumet pasta
  • 30 g OSCAR® premium hvitvinsreduksjon
  • urtestilker (persille, dill, kjørvel)
  • 2 sitroner, saften og zest
  • 1 ts hel svart pepper
  • 100 g crème fraîche
  • 75 g smør

Slik gjør du:

  1. Kombiner fløte, vann, fiskefumet pasta og hvitvinsreduksjon i en gryte.
  2. Kok opp og reduser med ca 10%.
  3. Tilsæt urter, zest og pepperkorn, og la suppen trekke ved lav varme i 10 minutter. Sil suppen. 
  4. Montér med crème fraîche og smør.
  5. Smak suppen til med sitronsaft, salt og pepper.
Visning
Nyhet
Oscar premium fiskefumet pasta 630 g

OSCAR® premium fiskefumet pasta er velegnet som base og smaksforsterker til fiskesupper og sauser og ypperlig til posjering, som hever smaken. Pasten har en smak av hvit fisk og kamskjell med noter av grønnsaker, hvitvin og sitron. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.

Produktnummer: 451131
Lagerbeholdning:
606,35 pr kg
Nyhet
Oscar premium hvitvinsreduksjon 580 g

OSCAR® Premium hvitvinsreduksjon gir en god smak av hvitvin, sjalottløk og syre til enhver rett. Hvitvinsreduksjonen brukes ofte for å gi retten et snev av friskhet, fruktighet og syre, og egner seg godt til lettere retter som blant annet fisk og fjærkre. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.

Produktnummer: 451136
Lagerbeholdning:
681,03 pr kg
Lenker
Min side