Forretter og småretter
Lyst på noe lekkert å servere før hovedretten eller som små munnfuller til gjestene? Her finner du inspirerende oppskrifter på forretter og småretter – fra delikate kanapeer og sashimi til varm soppsuppe, pai og grønne retter. Perfekt til selskap, høytider og spesielle anledninger.

Krustader med mascarpone og røkelaks

Sashimi med JADARR og lime

Blinis

Røkt ørret med asparges og sitronhollandaise

Potetvaffel med kaldrøkt laks og limedressing

Gravlaks med appelsin og sennepssaus

Ertesuppe med aquavitlaks

Salat med varmrøkt laks, chèvre og rødbeter

Spansk tortilla med chorizo og potet

Filopakker med spinat og feta

Bruschetta med balsamicostekt sopp

Asparges i Prosciutto de Parma

Kanapeer med kaviar

Pai med grillede grønnsaker og brie

Torta fritta med prosciutto di parma

Soppsuppe à la Saint Agur

Kamskjell med bacon og Saint Agur

Olivenmarinert laks à la sashimi