Forretter, småretter og kanapeer
Lyst på noe lekkert å servere før hovedretten eller som små munnfuller til gjestene? Her finner du inspirerende oppskrifter på forretter og småretter – fra delikate kanapeer og sashimi til varm soppsuppe, pai og grønne retter. Perfekt til selskap, høytider og spesielle anledninger.
Krustader med mascarpone og røkelaks
Sashimi med JADARR og lime
Blinis
Røkt ørret med asparges og sitronhollandaise
Potetvaffel med kaldrøkt laks og limedressing
Gravlaks med appelsin og sennepssaus
Ertesuppe med aquavitlaks
Salat med varmrøkt laks, chèvre og rødbeter
Spansk tortilla med chorizo og potet
Filopakker med spinat og feta
Bruschetta med balsamicostekt sopp
Asparges i Prosciutto de Parma
Kanapeer med kaviar
Torta fritta med prosciutto di parma
Kamskjell med bacon og Saint Agur
Olivenmarinert laks à la sashimi
Soppsuppe à la Saint Agur
Djevelegg med oliven
Ostesufflé med Saint Agur
Saint Agur Cheese Figs
