Til toppen
Kanapeer med kaviar

Kanapeer med kaviar

Små, lette kanapeer med sjømat er en perfekt start på måltidet. Sett gjerne et stort fat med 2-3 ulike kanapeer på midten av bordet eller sammen med velkomstdrinken og la gjestene forsyne seg selv. 

Med ferdige blinis og krustader går det raskt å lage kanapeer selv. Topp med ferske urter og litt eksklusiv kaviar for den ultimate smaksopplevelsen. Vi har brukt CIMŌRAE Nordlyskaviar, en eksklusiv og naturlig kaviar av rognkjeksrogn. 

Serveringstips til kanapeer

Til kanapeer trenger du:

  • Rømme eller Crème Fraîche
  • Krustader
  • Blinis
  • Finhakket rødløk
  • Finhakket gressløk
  • Fersk dill
  • Rakfiskmousse eller laksemousse
  • Pillede reker
  • Kaviar av god kvalitet

Produkter fra Oluf.no

Bestill produktene du trenger til denne oppskriften på Oluf.no:

Sorter etter: Navn (a > å)

Blinis cocktail 135 g

Inneholder 30 blinis, også kjent som russiske pannekaker. Ca 4 cm.
342015

CIMORAE Nordlyskaviar mild 55 g

Norsk rognkjekskaviar fra CIMORAE Nordlyskaviar.
186496

CIMORAE Nordlyskaviar original 55 g

Norsk rognkjekskaviar fra CIMORAE Nordlyskaviar.
186495

CIMORAE Nordlyskaviar rosé 55 g

Norsk rognkjekskaviar fra CIMORAE Nordlyskaviar.
186497

Håndpillede Nordlandsreker 250 g

Norske ferske håndpillede Nordlandsreker.
980003

Rahms mini krustader 24 stk 50 g

Små krustader til kanapeer, fingermat og desserter.
337050

Rakfiskmousse 280 g

Wangenstens prisbelønte rakfisk blandet med fløyelsmyk rømme.
980006
526,79 pr kg