Til toppen
Kanapeer med kaviar

Kanapeer med kaviar

Små, lette kanapeer med sjømat er en perfekt start på måltidet. Sett gjerne et stort fat med 2-3 ulike kanapeer på midten av bordet eller sammen med velkomstdrinken og la gjestene forsyne seg selv. 

Med ferdige blinis og krustader går det raskt å lage kanapeer selv. Topp med ferske urter og litt eksklusiv kaviar for den ultimate smaksopplevelsen. Vi har brukt CIMŌRAE Nordlyskaviar, en eksklusiv og naturlig kaviar av rognkjeksrogn.

Serveringstips til kanapeer

Til kanapeer trenger du:

  • Rømme eller Crème Fraîche
  • Krustader
  • Blinis
  • Finhakket rødløk
  • Finhakket gressløk
  • Fersk dill
  • Rakfiskmousse eller laksemousse
  • Pillede reker
  • Kaviar av god kvalitet
Sorter Navn (a > å)
Kjølevare

Blinis cocktail 135 g

Inneholder 30 blinis, også kjent som russiske pannekaker. Ca 4 cm.
342015
Kjølevare

Håndpillede Nordlandsreker 250 g

Norske, ferske håndpillede reker i lake fra Helgelandskysten. Nordlandsreker ser ut som om de kommer rett fra reketråleren, og de flotte rekene blir håndpillet i løpet av 12-18 timer etter fangst. Nord-Reker har utviklet laken som rekene ligge i, og den bevarer både smak og utseende på rekene.
980003

Rahms mini krustader 24 stk 50 g

Små krustader til kanapeer, fingermat og desserter.
337053
Kjølevare

Rakfiskmousse 280 g

Wangenstens prisbelønte rakfisk blandet med fløyelsmyk rømme.
980006