Skip to main content
Til toppen
Rødvinsvinaigrette med OSCAR® rødvin- og portvinsreduksjon

Rødvinsvinaigrette med OSCAR® rødvin- og portvinsreduksjon

Rødvinsvinaigrette med rødvin- og portvinsreduksjon. Servers gjerne med sprø salat, valnøtter og konfitert and. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken. 

Til 10 porsjoner trenger du:

  • 10 g OSCAR® premium rødvin- og portvinsreduksjon
  • 30 g gastrique*
  • 1 dl nøytral olje
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Bland OSCAR® premium rødvin- og portvinsreduksjon og gastrique.
  2. Pisk deretter inn nøytral olje
  3. Smak til med salt og pepper.

* Gastrique: ca 2-3 ss vineddik kokes med ca 1 ts sukker.

Visning
Oscar premium rødvin- og portvinsreduksjon 580 g

OSCAR® Premium Rødvin & Portvinsreduksjon tilfører en velbalansert smak av vin, sødme og syre. Vin har alltid vært en viktig ingrediens, spesielt i det tradisjonelle franske kjøkkenet, hvor vinreduksjon brukes i en rekke retter. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.

Produktnummer: 451138
Lagerbeholdning:
600,00 pr kg
Lenker
Min side