Skip to main content
Til toppen
Lammesjy med OSCAR® lammejuice pasta

Lammesjy med OSCAR® lammejuice pasta

Eksklusiv og smaksrik oppskrift på klassisk lammesjy med lammejuice pasta. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken. 

Til 10 porsjoner trenger du:

  • 1 dl rødvin
  • 5 dl OSCAR® okse demi-glace
  • 100 g OSCAR® Premium lammejuice pasta
  • 1 ss smør
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Hell rødvinen i en kjele og reduser til halvparten over middels varme.
  2. Tilsett OSCAR® okse demi-glace og rør OSCAR® Premium lammejuice pasta inn i den varme væsken.
  3. La det småkoke i 10–15 minutter til sausen har en fyldig og jevn konsistens.
  4. Ta kjelen av varmen og visp inn smøret for å gjøre sausen blank og rund.
  5. Smak til med salt og pepper.
Visning
Oscar premium lammejuice pasta 640 g

Fremhev rettene dine med OSCAR® Premium lammejuice pasta, laget av konsentrert lammekraft og aromatiske ingredienser. Den myke pastateksturen gjør den rask og enkel i bruk. De nyanserte smaksnotene av lammestek og et hint av karamellisert hvitløk gir rettene dine en herlig velbalansert smak. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.

Produktnummer: 451137
Lagerbeholdning:
626,58 pr kg
Oscar okse demi-glace 1 l

Oksefond med kraftig og rik smak.

Produktnummer: 451116
Lagerbeholdning:
209,00 pr l
Lenker
Min side