Skip to main content
Til toppen
Rødvin- og portvinssaus med OSCAR® rødvin- og portvinsreduksjon

Rødvin- og portvinssaus med OSCAR® rødvin- og portvinsreduksjon

Rødvin- og portvinssaus som passer til klassiske retter med storfe og lam med rødvin- og portvinsreduksjon. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken. 

Til 10 porsjoner trenger du:

  • 30 g OSCAR® premium rødvin- og portvinsreduksjon
  • 40 g OSCAR® premium lammejuice pasta
  • 5 dl vann
  • 5 g timian
  • 10 g rosmarin
  • 10 g hvitløk
  • 30 g gastrique*
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Kok opp vannet og tilsett OSCAR® premium rødvin- og portvinsreduksjon og 40 g OSCAR® premium lammejuice pasta.
  2. Tilsett deretter urter og hvitløk.
  3. Kok sausen til den redusert med ca 20 %.
  4. Sil sausen og smak til med gastrique, salt og pepper.

* Gastrique: ca 2-3 ss vineddik kokes med ca 1 ts sukker.

Visning
Oscar premium rødvin- og portvinsreduksjon 580 g

OSCAR® Premium Rødvin & Portvinsreduksjon tilfører en velbalansert smak av vin, sødme og syre. Vin har alltid vært en viktig ingrediens, spesielt i det tradisjonelle franske kjøkkenet, hvor vinreduksjon brukes i en rekke retter. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.

Produktnummer: 451138
Lagerbeholdning:
600,00 pr kg
Oscar premium lammejuice pasta 640 g

Fremhev rettene dine med OSCAR® Premium lammejuice pasta, laget av konsentrert lammekraft og aromatiske ingredienser. Den myke pastateksturen gjør den rask og enkel i bruk. De nyanserte smaksnotene av lammestek og et hint av karamellisert hvitløk gir rettene dine en herlig velbalansert smak. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.

Produktnummer: 451137
Lagerbeholdning:
626,58 pr kg
Lenker
Min side