Marsalasaus med OSCAR® mørk kalvefondpasta
Smakfull marsalasus med mørk kalvefondpasta og sopp. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken.
Til 10 porsjoner trenger du:
- 15 g smør
- 15 g olivenolje
- 1 sjalottløk, finhakket
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 250 g sjampinjong, i skiver
- 200 g marsalavin
- 1 ss dijonsennep
- 250 g vann
- 50 g OSCAR® premium mørk kalvefondpasta
- 40 g OSCAR® soppkonsentrat
- 1,5 dl fløte
Slik gjør du:
- Sautér sjalottløk og hvitløk i smør og olivenolje til de er myke.
- Tilsett sjampinjong og stek til de er gyllenbrune.
- Hell marsalavinen i pannen og la det småkoke til væsken er redusert til halvparten.
- Tilsett vann, sennep, OSCAR® premium mørk kalvefondpasta, OSCAR® soppkonsentrat og fløte.
- La sausen småkoke til den tykner litt.
- Smak til med salt og pepper, og gjerne en ekstra skvett marsalavin.
