Skip to main content
Til toppen
Marsalasaus med OSCAR® mørk kalvefondpasta

Marsalasaus med OSCAR® mørk kalvefondpasta

Smakfull marsalasus med mørk kalvefondpasta og sopp. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken. 

Til 10 porsjoner trenger du:

  • 15 g smør
  • 15 g olivenolje
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 250 g sjampinjong, i skiver
  • 200 g marsalavin
  • 1 ss dijonsennep
  • 250 g vann
  • 50 g OSCAR® premium mørk kalvefondpasta
  • 40 g OSCAR® soppkonsentrat
  • 1,5 dl fløte

Slik gjør du:

  1. Sautér sjalottløk og hvitløk i smør og olivenolje til de er myke.
  2. Tilsett sjampinjong og stek til de er gyllenbrune.
  3. Hell marsalavinen i pannen og la det småkoke til væsken er redusert til halvparten.
  4. Tilsett vann, sennep, OSCAR® premium mørk kalvefondpasta, OSCAR® soppkonsentrat og fløte.
  5. La sausen småkoke til den tykner litt.
  6. Smak til med salt og pepper, og gjerne en ekstra skvett marsalavin.
Visning
Oscar premium mørk kalvefondpasta 600 g

OSCAR® premium kalvefondpasta er velegnet som base og smaksforsterker til brune sauser og gryteretter, til braisering og glasering av grønnsaker. Med mørk kalvefond pasta får du en intens kalvesmak fra kalvekjøttets demi glace, kalveekstrakt og oksefond konsentrat. Den kraftige kjøttsmaken suppleres med smak fra aromatiske grønnsaker. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.

Produktnummer: 451132
Lagerbeholdning:
715,00 pr kg
Oscar soppkonsentrat 980 ml

Soppkonsentrat med kraftig og rik smak

Produktnummer: 451105
Lagerbeholdning:
526,54 pr l
Lenker
Min side