Skip to main content
Til toppen
Sitronterte med marengs og OSCAR® sitronpasta

Sitronterte med marengs og OSCAR® sitronpasta

Sprø terte med syrlig sitronfyll og sitronmarengs. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken. 

Til 10 porsjoner trenger du:

  • 10 stk. små tertebunner
  • 400 g søtet kondensert melk
  • 45 g OSCAR® premium sitronpasta
  • 50 ml vann

Marengs til topping og flak

  • 100 g eggehvite
  • 150 g melis
  • 25 g OSCAR® premium sitronpasta
  • 20 g vaniljesukker

Slik gjør du:

  1. Bland kondensert melk, OSCAR® premium sitronpasta og vann i en bolle og pisk på høy hastighet i 5–10 minutter.
  2. Hell sitronkremen i tertene og sett dem i kjøleskapet.
  3. Pisk eggehvitene og melisen til en myk marengs.
  4. Tilsett OSCAR® premium sitronpasta og vaniljesukker.
  5. Bre 2/3 av marengsen på et stekebrett dekket med nonstick-papir og tørk ved 75 °C i 6–12 timer.
  6. Fyll den resterende marengsen i en sprøytepose og topp tertene med marengs. Brenn av marengsen.
  7. Bryt den tørkede marengsen i flak og pynt tertene med marengsflak.
Visning
Oscar premium sitronpasta 580 g

OSCAR® Premium sitronpasta gir deg en intens smak av saltet sitron, og bidrar med aroma og syre for å balansere retten din. Sitronpastaen kan brukes i alle slags retter og sauser. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.

Produktnummer: 451134
Lagerbeholdning:
587,93 pr kg
Lenker
Min side