Pulled pork-burger og ranchdressing med OSCAR® fermentert hvitløkspasta
Pulled pork-burger med ranchdressing smaksatt med OSCAR® fermentert hvitløkspasta. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken.
Til 10 porsjoner trenger du:
- 2 kg nakkefilet
- 40 g OSCAR® premium fermentert hvitløkspasta
- 40 g salt
- 120 g brunt sukker
Ranchdressing
- 50 g OSCAR® premium fermentert hvitløkspasta
- 300 g kulturmelk
- 25 g eplecidereddik
- 3 dl nøytral olje
- salt og pepper
Slik gjør du:
- Bland ingrediensene sammen og smør på nakkefileten, la det marinere i minst 12 timer.
- Stek deretter kjøttet i 10 timer på 100 grader.
- Bland alle ingrediensene til ranchdressing sammen unntatt oljen, som tilsettes sakte i en tynn stråle mens du pisker.
- Krydre med salt og pepper.
- Server gjerne med pulled pork med burgerbrød og fermentert kål.
