Skip to main content
Til toppen
Pulled pork-burger og ranchdressing med OSCAR® fermentert hvitløkspasta

Pulled pork-burger og ranchdressing med OSCAR® fermentert hvitløkspasta

Pulled pork-burger med ranchdressing smaksatt med OSCAR® fermentert hvitløkspasta. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken. 

Til 10 porsjoner trenger du:

  • 2 kg nakkefilet
  • 40 g OSCAR® premium fermentert hvitløkspasta
  • 40 g salt
  • 120 g brunt sukker

Ranchdressing

  • 50 g OSCAR® premium fermentert hvitløkspasta
  • 300 g kulturmelk
  • 25 g eplecidereddik
  • 3 dl nøytral olje
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Bland ingrediensene sammen og smør på nakkefileten, la det marinere i minst 12 timer.
  2. Stek deretter kjøttet i 10 timer på 100 grader.
  3. Bland alle ingrediensene til ranchdressing sammen unntatt oljen, som tilsettes sakte i en tynn stråle mens du pisker.
  4. Krydre med salt og pepper.
  5. Server gjerne med pulled pork med burgerbrød og fermentert kål.
Visning
Oscar premium fermentert hvitløkspasta 580 g

Fermentert hvitløk med kraftig og rik smak

Produktnummer: 451130
Lagerbeholdning:
862,07 pr kg
Lenker
Min side