Skip to main content
Til toppen

Pizzamel

Hos oss finner du pizzamelet for å lage den perfekte italienske pizzabunnen. Vi anbefaler både Caputo hvetemel tipo 00, Caputo pizzamel 00, eller Dallari hvetemel tipo-0 når du skal lage pizza. Les mer om de ulike typene pizzamel her. Disse tåler hevetid opp til 24 timer- Går du for en langtidshevet bunn kan du gjerne prøve Caputo Nuvola som tåler opp til 48 timer heving. Mel av tipo 0 eller 00 har en pudderaktig konsistens og er egnet for å tåle både lang hevetid og de høye temperaturene en italiensk pizza skal stekes på. Les mer om hvorfor du bør bruke pizzamel.

Visning
Sorter
Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba 1 kg

Manitoba er et italiensk mel med et svært høyt proteininnhold på hele 14,5%. W: 360-380 som gir en elastisk og smidig deig som kan heve i 72 timer. Vi anbefaler å bruke Manitoba som forsterkning i pizzadeigen eller alene. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130165
Lagerbeholdning:
44,00 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 1 kg

Italiensk mel med et proteininnhold på 11% W:200-230 som gjør at det egner seg svært godt til pizza. Hevetid inntil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130156
Lagerbeholdning:
41,50 pr kg
Dallari hvetemel tipo-00 1 kg

Italiensk finmalt tipo 0 mel som inneholder 11% protein. W 240 - 270. Brukes tradisjonelt til pizza. Melet gjør pizzaskorpen luftig og gir mye smak. Anbefalt hevetid 4-8 timer.

Produktnummer: 130151
Lagerbeholdning:
34,50 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.

Produktnummer: 130160
Lagerbeholdning:
41,50 pr kg
Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.

Produktnummer: 130157
Lagerbeholdning:
51,00 pr kg
Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 1 kg

Caputo Nuvola er et pizzamel med et proteininnhold på 12,5% og en styrke på W 270-290. Melet er av typen tipo-0, og egner seg spesielt godt når du ønsker en pizza høy, flott skorpe. Hevetid opptil 48 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130164
Lagerbeholdning:
57,99 pr kg
Caputo pizzamel grano nostrum 1 kg

Hvetemel tipo 0 fra 100 % italiensk korn fra Sør-Italia. W250/270

Produktnummer: 130198
Lagerbeholdning:
48,50 pr kg
Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Et pizzamel som inneholder 12,75% protein og har en styrke som ligger på W 260-270. Perfekt mel til en ekte pizza napolitana. Hevetid opptil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130161
Lagerbeholdning:
41,50 pr kg
Dallari hvetemel tipo-0 1 kg

Italiensk finmalt mel til blandt annet pizza som gir pizza skorpen en god smak og et flott resultat.

Produktnummer: 130152
Lagerbeholdning:
34,50 pr kg
Caputo surdeig Criscito di Casa 1 kg

Italiensk surdeigsblanding.

Produktnummer: 130163
Lagerbeholdning:
147,00 pr kg
Nyhet Utsolgt
Caputo Aria hvetemel tipo-0 inaktiv surdeig 1 kg

Italiensk hvetemel tipo-0, tilsatt inaktiv surdeig. Ideell til baking av pinsa og panne pizza. W:300/320

Produktnummer: 130203
Lagerbeholdning:
60,50 pr kg
Dallari durumhvete semolato 1 kg

Italiensk durumhvetemel, perfekt til utbaking av pizzabunner. Dette melet er også et godt alternativ til mel i hjemmelaget pasta, og gir en fin og gyden farge på pastaen.

Produktnummer: 130150
Lagerbeholdning:
48,50 pr kg
Lenker
Min side