Til toppen

Pizzatopping

Pizzatopping

Pizza med basilikum og spekeskinke, med tomatsaus som pynt ved siden av

Dette er noen av René Munthe Eik fra pizzamani.no sine forslag til gode toppinger! Til alle alternativer med topping passer det godt med en god olivenolje, f.eks denne oljen fra Masi olivenolje ex virgin. Denne kan tas på før eller etter steking. Noen liker å ha den på før, og noen etter, og det samme gjelder parmesan.

Alle bilder og tips kommer fra alltid like inspirerende René Munthe Eik.

Alternativ 1:

Alternativ 3:

Alternativ 5:

Alternativ 7:

Alternativ 9:

Alternativ 2:

Alternativ 4:

Alternativ 6:

Alternativ 8:

Alternativ 10:

Sorter etter: Navn (a > å)

Mozzarella blokk 1 kg

En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett og rive
907188-fpak
 
199,00 per kg

Mozzarella terninger 2,5 kg

Dette er en cubetti; en litt fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter
907198-fpak
 
239,60 per kg

Mutti San Marzano DOP tomatfilet 400 g

Tykke fileter av San Marzano DOP tomater som ligger i en fyldig tomatsaus.
192150-fpak
 
132,25 per kg

Parmaskinke 70 g

Italias stolthet. Spekeskinke laget i Parma. Lagret i 14 måneder.
501012-fpak
 
741,43 per kg

Parmigiano Reggiano trekant 12 mnd DOP ØKO 150 g

Økologisk Parmigiano Reggiano
907113-fpak
 
786,67 per kg

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

Plommetomaten San Marzano er spesielt kjøttfulle og har en god balanse mellom syrlig og søt smak.
192206-fpak
 
83,25 per kg