Til toppen

Pizzatopping

Pizzatopping

Pizza med basilikum og spekeskinke, med tomatsaus som pynt ved siden av

Dette er noen av René Munthe Eik fra pizzamani.no sine forslag til gode toppinger! Til alle alternativer med topping passer det godt med en god olivenolje, f.eks denne oljen fra Masi olivenolje ex virgin. Denne kan tas på før eller etter steking. Noen liker å ha den på før, og noen etter, og det samme gjelder parmesan.

Alle bilder og tips kommer fra alltid like inspirerende René Munthe Eik.

Alternativ 1:

Alternativ 3:

Alternativ 5:

Alternativ 7:

Alternativ 9:

Alternativ 2:

Alternativ 4:

Alternativ 6:

Alternativ 8:

Alternativ 10:

Sorter etter: Navn (a > å)

Mozzarella blokk 1 kg

En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett og rive
907188-fpak
 
199,00 per kg