Til toppen
Slik bruker du 'nduja

Slik bruker du 'nduja

'Nduja er en italiensk, røkt pølse av svinekjøtt og chili fra Calabria. Dette er en typisk calabrisk pølse med en myk konsistens og en spesielt krydret smak.

'Nduja har mange bruksområder. Den spises ved å smøre den på skiver av ristet brød, helst fortsatt varme, eller brukes som utgangspunkt for en ragù eller en tomatsaus. Den kan brukes på pizza eller sammen med skiver av fastost eller i omeletter.

Navnet 'nduja er knyttet til to andre spesielle typer pølser som består av kjøtt og krydder, den piemontesiske salam dla duja og den franske andouille, som 'ndujaen har fått navnet sitt fra. 

Se vårt utvalg av 'nduja her.
 


Kjøp 'nduja her

`Nduja ca 500 g

Smørbar kruttsterk salami.
500977

`Nduja 200 g

Smørbar kruttsterk salami.
500979

Negrini `Nduja ca 500 g

Smørbar spicy salami fra Calabria. Mange bruksområder og spesielt god på pizza!
501643
Nyhet

Salumi Pulice 'nduja glass 190 g

Italiensk `nduja, smørbar sterk svinepølse fra Calabria.
501704
Nyhet

Salumi Pulice 'nduja ca 400 g

Italiensk `nduja, smørbar sterk svinepølse fra Calabria.
501705

Oppskrift med 'nduja

Pasta 'nduja med mozzarella og konfiterte tomater

Pasta 'nduja med mozzarella og konfiterte tomater

fra Siljespiser

Se oppskrift