Til toppen

Salumi Pulice 'nduja glass 190 g

Produktnummer: 501704
EPD-nummer:
Antall i kartong: 12
Lagerbeholdning:
Produsent: Pulice

inkl. mva.

784,14 pr kg

Italiensk `nduja, smørbar sterk svinepølse fra Calabria.

Det Italienske selskapet Fratelli Pulice ble etablert på 1900-tallet av familien med samme navn. De holder til i byen Carolei, i provinsen Cosenza, i Ccalabria - regionen i Ssør-Italia. Calabria-regionen er verdens kjent for sin Calabria-chili. Fra opprinnelsen drev familien et slakteri og i 1997 etablerte de sitt pølsemakeri, hvor de lager kjøttprodukter og spekemat med utgangspunkt i lokale mattradisjoner og oppskrifter. Selskapet er en del av Consortium for protection of natural casing, av PDO spekemat, som betyr beskyttet opprinnelsesbetegnelse. Dette er en sertifisering som kvalitets sikrer deres produkter, som anerkjent i hele Europa. Kvalitet og genuinitet er viktig for Fratelli Pulice
Smak
`Nduja er en smakfull smørbar svinepølse som innheolder mye Calabria-chili og passer for deg som liger het mat.
Bruksområder
Salumi Pulice `’nduja er kruttsterk svinepølse i smørbar form. Kan brukes som pizza topping eller smøres på et stykke toast og nytes som en forrett. Tradisjonelt blir den ofte servert sammen med en moden ost. Nduja kan også brukes som smaksetter på et smørbrød, i en piadina eller du kan bruke den i en pastasaus.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt og kjølig. Oppbevares i kjøleskap etter åpning, og bør brukes innen 10-15 dager (for best kvalitet, dekk med olje).
Tilleggsinfo Produktet er pasteurisert.
Gtin D-pak 7026591053952
Gtin F-pak 8033757180017
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Pulice
Drenet vekt (Kg) N/A
Ingredienser 'Nduja (svinefett 40%, chilipepper fra Calabria 30%, svinekjøtt, salt), olivenolje.
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1675
Energi (KCal) 406
Fett (g) 40.1
Hvorav mettede fettsyrer (g) 15.4
Karbohydrater (g) 0.3
Hvorav sukkerarter (g) 0
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 11.1
Salt (g) 2.7
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus.
192206

Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160
Nyhet

Firelli hot sauce 148 ml

Italiensk hotsauce som er medium sterk og med en fyldig smak. Dette er Italias første hotsauce, og den inneholder balsamicoeddik fra Modena, chili fra Calabria og er håndlaget i Parma. Spice opp pizzaen!
380457