Til toppen

Parmigiano Reggiano 22+ DOP ca 2,5 kg

Produktnummer: 907533
EPD-nummer: 5451653
Lagerbeholdning:
Produsent: Parmareggio

inkl. mva.

597,23 pr kg
Vare med variabel vekt Kjølevare

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.

Frakt- og leveringsalternativer
Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Cow
Parmigiano Reggiano er produsert i Nord-Italia av upasteurisert kumelk. Dette er den mest berømte av alle parmesantyper. Osten er opprinnelsesbeskyttet og bedriftensinnbrente kvalitetsstempel for regionen garanterer den høye kvaliteten. Parmigiano Reggiano modnes i minst 13 måneder i 15–20°C. Før den legges til modning blir den stadig snudd, saltet og badet i saltvann, noe som bidrar til ostens fyldige smak og harde skorpe. Denne osten er lagret i minimum 22 måneder.
Smak
Parmigiano Reggiano er i utgangspunktet sylindrisk. Aromaen er krydret, aldri skarp konsistensen er finkornet og med få og små hull.
Bruksområder
Parmigiano Reggiano er utmerket til riving og dryss over pastaretter, supper, sauser og pizza. Den er også fin til gratinering. Denne type ost er unnværlig i det italienske kjøkken der den nærmest er å regne som et krydder. Den finkornete konsistensen gjør den velegnet til panering av både kylling- og svinekjøtt. Den kan også brukes i salater der man skjærer opp osten i biter. Passer utmerket sammen med en god balsamico.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Framstilt av rå melk.
Gtin D-pak 98010721985192
Gtin F-pak 2369203500006
EPD nummer 5451653
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Parmareggio
Drenet vekt (Kg) N/A
Etikett DOP
Ingredienser Upasteurisert kumelk, salt, animalsk løpe.
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 8 °C.
Antall i kartong 4

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1612
Energi (KCal) 388
Fett (g) 28.4
Hvorav mettede fettsyrer (g) 18.7
Karbohydrater (g) 0
Hvorav sukkerarter (g) 0
Kostfiber (g) 0
Protein (g) 33
Salt (g) 1.4
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Hovedbilde
Last ned

LS Fiordilatte cubetti 3 kg

Fiordilatte er en tørrere type mozzarella, laget på pasteurisert kumelk. Cubetti er mozzarella i små terninger, som passer perfekt til pizza og andre varme retter.
907247

Molini Vesuvio Flour 25 kg

Italiensk pizzamel av type tipo 0. Anbefalt hevetid er 24-72 timer i 25 graders romtemperatur.
130170
Vare med variabel vekt Kjølevare

Taleggio DOP ca 2,3 kg

Italiensk rødkittost med mange bruksområder.
905598
Kjølevare

LS Burrata 125 g

Burrata er en fersk, kremet ost laget av pasteurisert kumelk, som skjuler et hjerte av stracciatella. Den ligner på mozzarella, men har en mykere konsistens. Denne osten har ofte kort holdbarhet.
907259