Til toppen

Parmigiano Reggiano 22+ DOP ca 2,5 kg

Varenummer: 907509
EPD nummer: 2249662
F-pak i D-pak: 1

Berømt italiensk fastost, perfekt til matlaging

Parmigiano Reggiano er produsert i Nord-Italia av upasteurisert kumelk. Dette er den mest berømte av alle parmesantyper. Osten er opprinnelsesbeskyttet og bedriftensinnbrente kvalitetsstempel for regionen garanterer den høye kvaliteten. Parmigiano-Reggiano modnes i minst 22 mnd. i 15–20°C. I løpet av denne perioden blir den stadig snudd, saltet og vasket med saltvann. Det er alt dette manuelle arbeidet som gjør at osten blir relativt dyr.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Framstilt av rå melk.
Energi (KJ) 1612.000 KJ
Energi (KCal) 388.000 KCal
Fett 28.400 g
Mettet fett 18.700
Karbohydrater 0.000 g
Sukkerarter 0.000
Protein 33.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.400
Gtin D-pak 2147483647
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Parmigiano Reggiano er utmerket til riving og dryss over pastaretter, supper, sauser, nudel- og risretter. Den er også fin til gratinering. Denne type ost er unnværlig i det italienske kjøkken der den nærmest er å regne som et krydder. Den finkornete konsistensen gjør den velegnet til panering av både kylling- og svinekjøtt. Den kan også brukes i salater der man skjærer opp osten i biter.
Smak Parmigiano Reggiano er i utgangspunktet sylindrisk. Aromaen er krydret, aldri skarp konsistensen er finkornet og med få og små hull.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 2 Kilogram(kg)
EPD nummer 2249662
Ingredienser Upasteurisert kumelk, salt, animalsk løpe.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 5
Skarp 4
Fyldig 5
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 8 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste