Til toppen

Nydelig pizza med ferdig pizzabunn

Ferdig pizzabunn er et godt alternativ når du vil ha god pizza i en fei. Slik får du perfekt resultat med våre ferdige italienske pizzabunner.

Saus og topping på ferdig pizzabunn

Ta de ferdige pizzabunnen ut av pakken og ta på topping rett før steking. Du trenger om lag 50-100 g pizzasaus per pizzabunn. I stedet for tomatsaus, kan du også bruke hvit pizzasaus eller mascarpone.

Over pizzasausen kan du ha på rundt 80-100 g mozzarella. Vi anbefaler en tørr mozzarella, for eksempel Fiordilatte. Topp med det du ønsker av kjøtt og grønnsaker. Strø gjerne litt parmesan over den nystekte pizzaen. Ønsker du flere tips? Se vår guide til pizzatopping.

Se også: Slik bruker du mozzarella

Slik sterker du ferdig pizzabunn

For et best mulig resultat anbefaler vi å forvarme stekeovnen til minst 250 grader. La gjerne et stekebrett av metall stå i ovnen mens den varmes opp. Du kan også bruke en varm pizzastein i ovn eller på grillen. Husk at pizzasteinen bør være helt gjennomvarm før bruk. Stek pizzaen i 3 - 7 minutter til osten har smeltet og bunnen har fått en fin farge. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

Tips: Du kan også bruke en pizzaovn, da er pizzaen ferdig på 30 sek - 3 minutter.


Kjøp ferdig pizzabunn her

Pizzabunn surdeig Prime ø30 cm 230 g x 3 stk

Fersk håndlaget pizzabunn laget av surdeig fra Italia.
935042

Pizzabunn surdeig Prime ø30 cm 230 g x 2 stk

Fersk håndlaget pizzabunn laget av surdeig fra Italia. Pizzabunnen er klar til bruk; bare legg på ønsket topping, og stek i pizzaovn på 300-350 °C i ca. 3-5 minutter, eller nederst i vanlig ovn på ca 290 °C (ca 250 °C varmluft) i ca 5-7 minutter.
935046

Pizzabunn Romana ø30 cm 230 g x 2 stk

Fersk håndlaget pizzabunn fra Italia. Pizzabunnen Romana har en høy fuktighet på ca. 80%, noe som gir produktet unike egenskaper. Deigen er laget av naturlig gjær og mel fra Italia. Pizzabunnen er klar til bruk; bare legg på ønsket topping, og stek i pizzaovn på ca. 350 °C i ca. 3 minutter, eller på ca. 250 °C i ca. 5 minutter i vanlig stekeovn.
935051

Piadina classica 600 g

Italiensk hvetetortilla tilsatt lardofett, velegnet til wraps og posjonspizzaer.
936000

Saus og topping til pizzaen

Mutti pizzasaus klassisk 400 g

Mutti sin klassiske pizzasausen har en god og fyldig tomatsmak. Sausen er uten krydder slik at du enkelt kan tilsette de smakene du liker best.
192110

Mutti pizzasaus m/krydder 400 g

Pizzasaus med klassiske italienske smaker som oregano og basilikum. Passer perfekt på pizza, men kan også brukes i andre italienske retter som lasagne eller gryteretter.
192111

Mascarpone 250 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.
905101

LS Fiordilatte cubetti 1,5 kg

Fiordilatte er en tørrere type mozzarella, laget på pasteurisert kumelk. Cubetti er mozzarella i små terninger, som passer perfekt til pizza og andre varme retter.
907248

`Nduja 200 g

Smørbar kruttsterk salami fra Italia som passer perfekt som topping på en pizza.
500979

Parmigiano Reggiano flak DOP 500 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907599