Til toppen

Nydelig pizza med ferdig pizzabunn

Ferdig pizzabunn er et godt alternativ når du vil ha god pizza i en fei. Slik får du perfekt resultat med våre ferdige italienske pizzabunner.

Saus og topping på ferdig pizzabunn

Ta de ferdige pizzabunnen ut av pakken og ta på topping rett før steking. Du trenger om lag 50-100 g pizzasaus per pizzabunn. I stedet for tomatsaus, kan du også bruke hvit pizzasaus eller mascarpone.

Over pizzasausen kan du ha på rundt 80-100 g mozzarella. Vi anbefaler en tørr mozzarella, for eksempel Fiordilatte. Topp med det du ønsker av kjøtt og grønnsaker. Strø gjerne litt parmesan over den nystekte pizzaen. Ønsker du flere tips? Se vår guide til pizzatopping.

Se også: Slik bruker du mozzarella

Slik sterker du ferdig pizzabunn

For et best mulig resultat anbefaler vi å forvarme stekeovnen til minst 250 grader. La gjerne et stekebrett av metall stå i ovnen mens den varmes opp. Du kan også bruke en varm pizzastein i ovn eller på grillen. Husk at pizzasteinen bør være helt gjennomvarm før bruk. Stek pizzaen i 3 - 7 minutter til osten har smeltet og bunnen har fått en fin farge. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

Tips: Du kan også bruke en pizzaovn, da er pizzaen ferdig på 30 sek - 3 minutter.


Kjøp ferdig pizzabunn her

Pizzabunn surdeig Prime ø30 cm 230 g x 3 stk

Fersk håndlaget pizzabunn laget av surdeig fra Italia.
935042
Utsolgt

Pizzabunn surdeig Prime ø30 cm 230 g x 2 stk

Fersk håndlaget pizzabunn laget av surdeig fra Italia.
935046

Piadina classica 600 g

Italiensk hvetetortilla tilsatt lardofett, velegnet til wraps og posjonspizzaer.
936000

Saus og topping til pizzaen

Mutti pizzasaus m/krydder 400 g

Klassisk italiensk pizzasaus med krydder.
192111

Mascarpone 250 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.
905101
Nyhet Utsolgt

LS Fiordilatte cubetti 250 g

En fastere type mozzarella i terninger fra Sør-Italia, perfekt til pizza. Laget på pasteurisert kumelk. Til napolitansk pizza anbefaler vi 100 gram Fiordilatte cubetti.
907230

`Nduja 200 g

Smørbar kruttsterk salami.
500979

Parmigiano Reggiano flak DOP 500 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907596