Ferdig pizzabunn er et godt alternativ når du vil ha god pizza i en fei. Slik får du perfekt resultat med våre ferdige italienske pizzabunner.
Ta de ferdige pizzabunnen ut av pakken og ta på topping rett før steking. Du trenger om lag 50-100 g pizzasaus per pizzabunn. I stedet for tomatsaus, kan du også bruke hvit pizzasaus eller mascarpone.
Over pizzasausen kan du ha på rundt 80-100 g mozzarella. Vi anbefaler en tørr mozzarella, for eksempel Fiordilatte. Topp med det du ønsker av kjøtt og grønnsaker. Strø gjerne litt parmesan over den nystekte pizzaen. Ønsker du flere tips? Se vår guide til pizzatopping.
Se også: Slik bruker du mozzarella
For et best mulig resultat anbefaler vi å forvarme stekeovnen til minst 250 grader. La gjerne et stekebrett av metall stå i ovnen mens den varmes opp. Du kan også bruke en varm pizzastein i ovn eller på grillen. Husk at pizzasteinen bør være helt gjennomvarm før bruk. Stek pizzaen i 3 - 7 minutter til osten har smeltet og bunnen har fått en fin farge. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.
Tips: Du kan også bruke en pizzaovn, da er pizzaen ferdig på 30 sek - 3 minutter.