Skip to main content
Til toppen

Prosten vant gull i oste-NM

Prosten utmerket seg under NM i ost 2021 som ble arrangert på DOGA i Oslo 22. oktober. I kategorien ferskost ble Prosten kåret til beste ost. I kåringen av Norges beste ost kom Prosten på tredjeplass.

Prosten vant gull i oste-NM

Prosten utmerket seg under NM i ost 2021 som ble arrangert på DOGA i Oslo 22. oktober. 

I kategorien ferskost ble Prosten kåret til beste ost. I kåringen av Norges beste ost kom Prosten på tredjeplass, bak Konrad fra Stavanger Ysteri og Blåkoll fra Grindal Ysteri.

Modnet kremost

Prosten er en modnet kremost av pasteurisert geitemelk. Den blir laga hele året, både på stølsmjølk og vintermjølk, av Prestholt Geitost ved Hol Ysteri.

Slik serverer du Prosten

Osten nytes naturell eller i følge med lun honning og karamelliserte valnøtter. Hele osten kan varmes i fire minutter på 200 grader. Osten har samme bruksområde som chevre og passer godt lun i salater, gjerne i følge med rødbeter.

Lyst til å smake? Bestill Prosten fra vår nettbutikk. Vi leverer hjem til deg i forpakning som tar vare på ostens egenskaper.

Utsolgt
Prestholt Prosten Geitost 80 g

Norskprodusert modnet kremost av pasteurisert geitemelk fra Hallingdal, produsert av Prestholt Geitost i Hol Ysteri. Prosten har fått flere utmerkelser de siste årene, både nasjonalt og internasjonalt.

Produktnummer: 901055
Lagerbeholdning:
1.143,88 pr kg
Lenker
Min side