Skip to main content
Til toppen

God mat på glade maidager

Mai er tiden for fest og feiring – 17. mai, konfirmasjon og vårens mange hyggelige anledninger. Frist med norske oster, spekemat og friske salater med sesongens råvarer. Enkle småretter gjør det lett å kose seg sammen rundt bordet. Avslutt måltidet med en deilig kake pyntet med friske bær og spiselige blomster.


Til 17. mai-frokosten

Ta med nydelig spekemat, norsk og sjømat til en nydelig 17. mai-frokost! Maidagene er en tid for å samles – ute eller inne – og god mat gjør minnene enda bedre. Sett frem deilig pålegg på bordet og la gjestene forsyne seg selv, og nyt en deilig frokost i godt selskap.


Smakfullt utvalg norsk ost, spekemat og tapas til koldbordet

En delikat ost- og spekemattallerken er perfekt som forrett, smårett eller en del av et bugnende koldtbord. Velg gode, norske oster som lagret fastost, blåmuggost eller en kremet brie. Kombiner med spekeskinke, straumpølse – og gjerne noen norske bær, matgelé og sprø knekkebrød eller fersk focaccia. Dette er enkel, men elegant mat som passer perfekt til både store og små gjester. En frisk salat med sesongens råvarer passer også godt på koldtbordet, få inspirasjon til deilige salater her.


Kakefest til 17. mai og mai-feiringene

Ingen maifeiring uten kake! Enten det er 17. mai, konfirmasjon eller en enkel søndagskaffe, hører det søte med. Den klassiske bløtkaken er en sikker vinner. Pynt kaken med friske bær og spiselige blomster. En deilig og frisk variant av tiramisu med jordbær er en favoritt blant stor og liten og lages i en fei dagen før dagen! 

Lenker
Min side