Få -25% på utvalgte produkter til pizza
med rabattkoden PIZZAKOS.
Kampanjen er avsluttet.
Aktiver rabattkoden PIZZAKOS her for å få 25 % rabatt på deilige produkter til ristotto og hjemmelaget pasta. Sjekk at rabattkoden er aktiv i handlekurven får du går videre til betaling.
Rabattkode
Gjelder 10. - 16. november 2025, så lenge beholdningen rekker, kun for privatkunder og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Italiensk tipo 0 som er et finmalt mel, noe som gir en glatt og elastisk deig som er enkel å jobbe med. Dette gjør det lettere å kjevle ut eller strekke til en tynn pizzabunn uten at den sprekker. Proteininnhold på 10% og W:200 som gjør at melet egner seg svært godt til pizza. Hevetid inntil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader.
Italiensk sammalt durumhvetemel semola til baking og pizza.
Italiensk mel med et proteininnhold på 12% W:200-230 som gjør at det egner seg svært godt til pizza. Hevetid inntil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
Dette melet har et protein innhold ca 13% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
Et pizzamel som inneholder 12,5% protein og har en styrke som ligger på W 260-280. Perfekt mel til en ekte pizza napolitana. Hevetid opptil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Proteininnhold 12,5%. W:260-280.
Hvetemel tipo 0 fra 100 % italiensk korn fra Sør-Italia. W250/270
Caputo Nuvola er et pizzamel med et proteininnhold på 12,5% og en styrke på W 270-290. Melet er av typen tipo-0, og egner seg spesielt godt når du ønsker en pizza med høy, flott skorpe. Hevetid opptil 72 timer. Tåler temperatur over 370 grader!
Dette melet har et proteininnhold ca 13% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
Manitoba er et italiensk mel med et svært høyt proteininnhold på hele 14%. W: 360-380 som gir en elastisk og smidig deig som kan heve i 72 timer. Vi anbefaler å bruke Manitoba som forsterkning i pizzadeigen eller alene. Tåler temperatur over 370 grader!
Finmalt italiensk mel med protein innhold 12,5% W:270-290.
Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk. Inneholder 13,5% protein. W:320-340.
Fersk håndlaget pizzabunn fra Italia. Pizzabunnen Romana har en høy fuktighet på ca. 80%, noe som gir produktet unike egenskaper. Deigen er laget av naturlig gjær og mel fra Italia. Pizzabunnen er klar til bruk; bare legg på ønsket topping, og stek i pizzaovn på ca. 350 °C i ca. 3 minutter, eller på ca. 250 °C i ca. 5 minutter i vanlig stekeovn.
Fersk håndlaget pizzabunn fra Italia.
Fersk håndlaget pizzabunn laget av surdeig fra Italia. Pizzabunnen er klar til bruk; bare legg på ønsket topping, og stek i pizzaovn på 300-350 °C i ca. 3-5 minutter, eller nederst i vanlig ovn på ca 290 °C (ca 250 °C varmluft) i ca 5-7 minutter.
Fersk håndlaget porsjons pizzabunn laget av surdeig fra Italia. Topp pizzabunnen med dine favorittingredienser, og nyt smaken av italia hjemme.
Pizzasaus med klassisk italiensk smak og grovere konsistens. Laget med solmodne, hakkede pelati-tomater og ekte Basilico Genovese DOP. Sausen har en tykk og chunky tekstur med tydelige biter av tomat, og en frisk duft og smak av basilikum. Perfekt på pinsa eller pizza, men passer også godt i pastaretter og ovnsbakte kjøttretter.
Pizzasaus med klassiske italienske smaker som oregano og basilikum. Passer perfekt på pizza, men kan også brukes i andre italienske retter som lasagne eller gryteretter.
Cubetti er en fastere type mozzarella i terninger, perfekt til pizza. Laget på pasteurisert kumelk.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe, og modnet ekstra lenge.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Fiordilatte er en tørrere type mozzarella, laget på pasteurisert kumelk. Cubetti er mozzarella i små terninger, som passer perfekt til pizza og andre varme retter.
Fiordilatte er en tørrere type mozzarella. Den er laget på pasteurisert kumelk, og kuttet på ekte Napoli-vis. Passer ypperlig på pizza.
En fastere type mozzarella i blokk fra Sør-Italia. Mozzarellaen er lett å rive og passer perfekt til pizza. Til napolitansk pizza anbefaler vi 100 gram Fiordilatte i blokk.
En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett å rive.
En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett å rive. Naturlig røkt.
En litt fastere mozzarellatype som er godt egnet til gratinering, taco og pastaretter.
Blåmuggost av italiensk kumelk.
Smørbar kruttsterk salami fra Calabria. Mange bruksområder og spesielt god på pizza.
Italiensk `nduja, smørbar sterk svinepølse fra Calabria.
Smørbar kruttsterk salami fra Italia som passer perfekt som topping på en pizza.
Italias stolthet. Skinke fra Parma, lagret i 14 måneder.
Italias stolthet, skinke fra Parma. Denne er lagret i ca 18 mnd.
Negrini salame peperoni er en tradisjonell italiensk sterkt krydret salami som er skåret i tynne skiver og kan nytes både kald og varm. Passer utmerket som topping på en pizza. Har finmalt kjøttstruktur, med sterk ettersmak av chili.
Sterk italiensk salami.
Sterk italiensk salami.
Tradisjonell italiensk kokt pølse.
Italiensk svar på servelat med pistasjenøtter. Klassisk type.
Også kjent som Bolognaskinke og som opphavet til vår norske servelat. Mild kokt pølse laget av svinekjøtt.
Italias svar på servelat med mild smak av trøffel.
Extra virgin olivenolje med smak av Calabria-chili.
Italiensk hotsauce som er medium sterk og med en fyldig smak. Dette er Italias første hotsauce, og den inneholder balsamicoeddik fra Modena, chili fra Calabria og er håndlaget i Parma. Spice opp pizzaen!
En medium sterk hotsauce med trøffel. Hotsaucen inneholder balsamicoeddik fra Modena, Italia.
En sterk hotsauce med en fyldig smak. Hotsaucen inneholder balsamicoeddik fra Modena, Italia.
Extra virgin olivenolje med chili.
Stenfrie Kalamata oliven i olje.
Italiensk tørket oregano som egner seg på pizza.
Et krydder med tydelig smak av urter og parmesan.
Krydder med en sterk, søt smak.
Håndhøstet gourmet havsalt uten tilsetningsstoffer fra Island, perfekt til topping.
Håndhøstet gourmet havsalt uten tilsetningsstoffer fra Island, pakket i en eksklusiv metallboks.
