Deilige ostenyheter fra Granarolo
Ferskoster som mozzarella, burrata og ricotta av høy kvalitet.
Se ostene fra Granarolo herINSPIRASJON
Artikler, temasider og leverandører
Jadarr fiskesaus
NYHET! En konsentrert smaksforsterker rik på umami, og laget av naturlige, norske råvarer.
Les mer herOrkladal Ysteri
NYHET! Ysteriet har vunnet priser både nasjonalt og internasjonalt for sine myke og harde rødkittoster.
Se ostene fra Orkladal herNyheter fra Oscar
Mørk kalvefond pasta, fiskefumet pasta, sitronpasta og stekt kyllingpasta - velegnet som baser og smaksforsterkere.
Les mer om nyhetene herTutto Calabria
Spennende, italienske nisjeprodukter basert på Calabria-chili, kjent for sin krydrede varme og karakteristiske smak.
Finn din favoritt herNYHETER
Se våre nye produkter
Bruk de beste råvarene
– Gode råvarer og produkter av høy kvalitet er avgjørende for sluttresultatet
Møt stjernekokken Runa KvendsethOsteekspertise i over 100 år
Helt siden 1870-tallet har ost vært en viktig del av Oluf Lorentzens sortiment
Les intervju med Svein-Erik BacklundKokkefaglig bransjefokus
Våre kokker som sørger for solid kokkefaglig kunnskap og innsikt i bransjen.
Slik følger vi nye trender og smakerVåre vinneroster fra 2024
Se hvilke oster som utmerket seg i oste-VM 2024
Se oversikt over alle våre vinneroster her