Skip to main content
Til toppen

Produkter til din pizzameny

Her finner du våre nøye utvalgte og populære pizzaprodukter, fra ferdige, håndlagde pizzabunner til mel, pizzasaus, ost og annen topping.

Vil du lage pizzadeigen fra bunnen av tilbyr vi høykvalitets pizzamel fra blant annet Molini Pizzuti, som gir en luftig og sprø bunn. Ønsker du en raskere løsning, anbefaler vi våre ferdige pizzabunner fra Quelli Della – stekt i steinovn i Italia for autentisk smak og tekstur.

Våre pizzasauser og hermetiske tomater kommer fra anerkjente produsenter som Strianese og Mutti, kjent for sin kvalitet og fyldige smak. Topp det hele med ost fra Latteria Sorrentina, og du har en pizza som virkelig smaker som i Italia.

NYHET! Frossen burrata

Frossen burrata fra Latteria Sorrentina med den samme gode kvaliteten som vanlig burrata. Med frossen burrata er det enklere å alltid ha burrata klar til bruk, samtidig som du kan planlegge for mindre svinn. Frossen burrata må bestilles via grossist. Se vårt utvalg frosne varer her.

Visning
Molini Pizzuti Costa D'Amalfi ORO 10 kg

Italiensk pizzamel fra Molini Pizzuti, type Costa D’Amalfi Oro. Ideell for langtidsheving. Anbefalt hevetid: 8–48 timer ved ca. 25 °C.Proteininnhold: 15 % i tørrstoff. Styrke: W 300 (+/– 20).

Produktnummer: 130294
Lagerbeholdning:
52,40 pr kg
Molini Pizzuti Costa D'Amalfi 25 kg

Italiensk pizzamel. Anbefalt hevetid er 8-48 timer i 25 graders romtemperatur. Protein: 15 %, W: 300 (+/- 20)

Produktnummer: 130144
Lagerbeholdning:
40,88 pr kg
Molini Pizzuti Vesuvio Flour 10 kg

Autentisk italiensk pizzamel av tipo 0-kvalitet, utviklet for langtidsheving. Perfekt til napolitansk pizzadeig med anbefalt hevetid på 24–72 timer i 25 °C romtemperatur.

Produktnummer: 130295
Lagerbeholdning:
46,90 pr kg
Molini Pizzuti Vesuvio Flour 25 kg

Italiensk pizzamel av type tipo 0. Anbefalt hevetid er 24-72 timer i 25 graders romtemperatur.

Produktnummer: 130170
Lagerbeholdning:
42,76 pr kg
Molini Pizzuti Tradizione Napoletana 25 kg

Italiensk pizzamel type «00». Perfekt til autentisk napolitansk pizza. Anbefalt hevetid er 4-12 timer i 25° C Protein: 12 %, W: 220 (+/- 20)

Produktnummer: 130172
Lagerbeholdning:
37,36 pr kg
Molini Pizzuti Pulcinella ORO 25 kg

Italiensk hvetemel med hvetekim tipo 0 protein 13% W:260 (+/-20)

Produktnummer: 130282
Lagerbeholdning:
44,52 pr kg
Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola Super 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk. Inneholder 13,5% protein. W:320-340.

Produktnummer: 130162
Lagerbeholdning:
59,92 pr kg
Caputo pizzamel tipo-00 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel. Protein 12,5% W: 260-280.

Produktnummer: 130155
Lagerbeholdning:
42,20 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 25 kg

Caputo saccorosso er ideell til pizza, focaccia, ciabatta, eller til annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens. Melet er en egenutviklet blanding fra den beste hveten på verdensmarkedet. Det er malt spesielt for å tåle stekning ved temperaturer over 370 °C. Melet kan brukes i steinovn, gassovn eller stekeovn. Protein 13% W:300-320

Produktnummer: 130159
Lagerbeholdning:
43,80 pr kg
Pizzabunn surdeig Prime ø30 cm 250 g x 3 stk

Fersk håndlaget pizzabunn laget av surdeig fra Italia.

Produktnummer: 935057
Lagerbeholdning:
188,00 pr kg
Pizzabunn surdeig Famiglia ø45 550 g x 5 stk

Fersk håndlaget pizzabunn laget av surdeig fra Italia. Pizzabunnen er klar til bruk; bare legg på ønsket topping, og stek i pizzaovn på 300-350 °C i ca. 3-5 minutter, eller nederst i vanlig ovn på ca 290 °C (ca 250 °C varmluft) i ca 5-7 minutter.

Produktnummer: 935048
Lagerbeholdning:
180,73 pr kg
Pizzabunn Romana ø30 cm 230 g x 2 stk

Fersk håndlaget pizzabunn fra Italia. Pizzabunnen Romana har en høy fuktighet på ca. 80%, noe som gir produktet unike egenskaper. Deigen er laget av naturlig gjær og mel fra Italia. Pizzabunnen er klar til bruk; bare legg på ønsket topping, og stek i pizzaovn på ca. 350 °C i ca. 3 minutter, eller på ca. 250 °C i ca. 5 minutter i vanlig stekeovn.

Produktnummer: 935051
Lagerbeholdning:
232,61 pr kg
Lenker
Min side