Skip to main content
Til toppen

Norsk spekemat og sjømat

Visning
Sorter
Nyhet
Hommelstad 523 spekeskinke u/ben ca 7 kg

Hommelstad 523* er en godt modnet, utbenet norsk spekeskinke fra Hommelstad gård av ypperste kvalitet, med flott marmorering og balansert smak. 523* mottok Spesialitetsmerket i 2022 med 95 av 100 poeng, den høyeste poengsummen som er gitt ut i merkets historie. Frilandsgrisene vokser opp med jord, sol, humle og nøtter og livnærer seg på et spesialfôr utviklet sammen med den lokale møllen.

Produktnummer: 501200
Lagerbeholdning:
2.397,73 pr kg
Inderøy Slakteri Stabbursmorr 260 g

Klassisk spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Stabbursmorren har en mild kryddersmak og er røkt på bøkeflis. Den er uforandret siden grunnlegger Jonas Pedersen skapte den på 1930-tallet. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Stabbursmorren smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks og ypperlig som tilbehør til rømmegrøt eller risengrynsgrøt. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501800
Lagerbeholdning:
492,31 pr kg
Inderøy Slakteri Straumpølse 250 g

Spekepølse av svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Straumpølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis og har blitt kåret til Norges beste spekepølse. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har spiselig ytterlag. Straumpølsen passer godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Med sitt klassiske smaksbilde passer den også perfekt sammen med andre smaker på et tapasbord. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501801
Lagerbeholdning:
512,00 pr kg
Inderøy Slakteri Elgsalami 250 g

Salami av elg, svin og storfe fra Inderøy i Trøndelag. Elgsalamien er smaksforsterket med tradisjonelt viltkrydder og er røkt på bøkeflis og fikk gull i Kjøtt-NM 2022. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har ikke-spiselig ytterlag. Elgsalamien smaker godt på et spekefat, som pålegg eller snacks. Prøv den gjerne sammen med blåbær, tyttebær eller krekling gelé og et godt brød. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501802
Lagerbeholdning:
636,00 pr kg
Inderøy Slakteri Fennikelsalami 250 g

Klassisk salami av svin som er smaksatt med fennikel og produsert på Inderøy i Trøndelag. Spekepølsen har en tydelig kjøttstruktur og er røkt på bøkeflis. Inderøy Slakteri forvalter mattradisjoner på Inderøy og de er mest kjent som kompromissløs produsent av Inderøysodd, og har i tillegg produsert kvalitetsprodukter innen spekemat og pølser gjennom tre generasjoner. De benytter kun norske kjøttråvarer og produktet er merket med Nyt Norge. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære og har ikke-spiselig ytterlag. Fennikelsalamien er nykommeren som smaker godt på et spekefat, på pizza, som pålegg eller snacks. Tempereres før servering.

Produktnummer: 501803
Lagerbeholdning:
512,00 pr kg
Håndpillede Nordlandsreker 250 g

Norske, ferske håndpillede reker i lake fra Helgelandskysten. Nordlandsreker ser ut som om de kommer rett fra reketråleren, og de flotte rekene blir håndpillet i løpet av 12-18 timer etter fangst. Nord-Reker har utviklet laken som rekene ligge i, og den bevarer både smak og utseende på rekene.

Produktnummer: 980003
Lagerbeholdning:
828,00 pr kg
Utsolgt
Rakfiskmousse 280 g

Wangenstens prisbelønte rakfisk blandet med fløyelsmyk rømme.

Produktnummer: 980006
Lagerbeholdning:
442,86 pr kg
Fjellrøye raket filet ca 250 g

Norskprodusert raket fjellrøye filet fra Sæterstad gård i Hattfjelldal. Røyen har en mild smak med aromatisk lukt og myk tekstur, som gir en deilig munnfølelse. Kombiner røyen med gode råvarer som lefser, mandelpoteter, purre, rødløk, rødbeter, rømme og flatbrød - og server gjerne med øl og akevitt.

Produktnummer: 980007
Lagerbeholdning:
570,43 pr kg
Utsolgt
Fjellrøye raket flådd ca 350 g

Norskprodusert raket, skinnfri fjellrøye med ben fra Sæterstad gård. Røyen har en mild smak og aromatisk lukt, og en myk tekstur gir deilig munnfølelse. Kombiner fisken med god råvarer som lefser, mandelpoteter, purre, rødløk, rødbeter, rømme og flatbrød - og server gjerne med øl og akevitt.

Produktnummer: 980008
Lagerbeholdning:
464,29 pr kg
Utsolgt
Fjellrøye varmrøkt filet ca 200 g

Norskprodusert varmrøkt fjellrøye fra Sæterstad gård i Hattfjelldal. Røyen lakesaltes før den røykes med oreved i 2-3 timer. På grunn av lavt fettinnhold gir det en unik smak. Fisken er nydelig til både lunsj og middag, gjerne med en egenkomponert rødbetesalat ved siden.

Produktnummer: 980009
Lagerbeholdning:
568,97 pr kg
Nyhet
Garnviks Røkeri røkt laks bit 200 g

Kortreist laks fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis med unik smak. En spesialitet fra Garnviks Røkeri på Frøya, klar til servering. Best i test i TV2, desember 2023.

Produktnummer: 980040
Lagerbeholdning:
850,00 pr kg
Nyhet
Garnviks Røkeri røkt ørret bit 200 g

Kortreist ørret fra krystallklar sjø, røkt på bøkeflis med klassisk smak fra Garnviks Røkeri. Klar til servering.

Produktnummer: 980041
Lagerbeholdning:
850,00 pr kg
Lenker
Min side