Til toppen

Snegler Achatina 2 dusin 200 g

Produktnummer: 189050
EPD-nummer: 1024264
Antall i kartong: 24
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

563,92 pr kg

24 stk Achatina snegler. gratineres i ovn med hvitløk, friske urter og godt smør

Det startet i 1796 da de første ‘’Burgundy Escargots’’ ble produsert i Bassou i Frankrike. På 1800 tallet begynte Père Vallée å servere spesialiteten snegler med smør og hvitløk i Paris beste restauranter. I 1914 ble firmaet kjøpt av Billot familien. De har utviklet bedriften til å bli et verdensomspennende firma. I 1995 ble Billot kjøpt opp av Francaise de Gastronimie, en av verdens ledende produsent av snegler, de holder til i Alsace i Frankrike. Achatina snegler har opprinnelse fra Indonesia, Oceania og Madagaskar. Disse sneglene vokser raskere enn Helix snegler og blir en god del større. I produksjonen brukes kun de minste.
Smak
Kjøttet på Achatina sneglen er mørkebrunt og konsistensen gir en lett tyggemotstand. I snitt veier en Achatina snegle 3-15 gr. per stykke.
Bruksområder
Gratinerte snegler er en av de største klassiske rettene og et skikkelig kjennemerke på det franske kjøkkenet. Fordel sneglene i sneglehusene og fyll de med godt smør som er tilsatt knust hvitløk og friske urter. Legg sneglene i en tilpasset snegleform og sett de i ovnen i 5-7 minutter. Server med nybakt brød.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Max.temp 25 °C.
Gtin F-pak 4902161010002
Gtin D-pak 14902161010009
Drenet vekt (Kg) 0.125
Opprinnelsesland Frankrike
Opphavssted Indonesia
EPD nummer 1024264
Varemerke Pere Guy
Ingredienser Achatina Fulica snegler (bløtdyr) 63%, vann, salt, naturlig aroma.
Min.temp 2 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares i romtemperatur. Etter åpning; oppbevares i tett beholder i kjøleskap, og brukes innen 1 døgn.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Protein (g) 15
Fett (g) 1.6
Hvorav sukkerarter (g) 0.6
Energi (KJ) 367
Energi (KCal) 82
Salt (g) 1
Karbohydrater (g) 1.7
Hvorav mettede fettsyrer (g) 0.3
Kostfiber (g) 0
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.molluscs
Inneholder
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Fri for
Khorasanhvete Fri for
Soya Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Inneholder
Hvete Fri for
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Fri for
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Fri for
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Fri for
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned

Caputo hvetemel tipo 00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk mel. Protein 11% W:200-230.
130156

Camembert Marie Harel AOP 250 g

Den opprinnelige franske Camemberten fra Normandie.
903621

Chèvre Sainte Maure AOP 250 g

Sylinderformet hvitmuggost av upasteurisert geitemelk.
904535

Risottoris (arborio) 1 kg

Italiensk langkornet ris, spesielt egnet til risotto.
132272