Til toppen

Snegler Achatina 2 dusin 200 g

Produktnummer: 189050-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

327,50 per kg

24 stk Achatina snegler. gratineres i ovn med hvitløk, friske urter og godt smør

Det startet i 1796 da de første ‘’Burgundy Escargots’’ ble produsert i Bassou i Frankrike. På 1800 tallet begynte Père Vallée å servere spesialiteten snegler med smør og hvitløk i Paris beste restauranter. I 1914 ble firmaet kjøpt av Billot familien. De har utviklet bedriften til å bli et verdensomspennende firma. I 1995 ble Billot kjøpt opp av Francaise de Gastronimie, en av verdens ledende produsent av snegler, de holder til i Alsace i Frankrike. Achatina snegler har opprinnelse fra Indonesia, Oceania og Madagaskar. Disse sneglene vokser raskere enn Helix snegler og blir en god del større. I produksjonen brukes kun de minste.
Smak
Kjøttet på Achatina sneglen er mørkebrunt og konsistensen gir en lett tyggemotstand. I snitt veier en Achatina snegle 3-15 gr. per stykke.
Bruksområder
Gratinerte snegler er en av de største klassiske rettene og et skikkelig kjennemerke på det franske kjøkkenet. Fordel sneglene i sneglehusene og fyll de med godt smør som er tilsatt knust hvitløk og friske urter. Legg sneglene i en tilpasset snegleform og sett de i ovnen i 5-7 minutter. Server med nybakt brød.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 24
Gtin D-pak 14902161010009
Gtin F-pak 4902161010002
EPD nummer 1024264
Pakningsenhet 200 Gram
Drenet vekt 0.125
Varemerke Francaise De Gastronomie
Sesong Nei
Opprinnelsesland Frankrike
Opphavssted Indonesia
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk oppbevares i romtemperatur. etter åpning; oppbevares i tett beholder i kjøleskap, og brukes innen 1 døgn.
Energi (KJ) 369
Energi (KCal) 88
Fett (g) 2.2
Mettede fettsyrer (g) 0.3
Karbohydrater (g) 1.8
Sukkerarter (g) 0.8
Kostfiber (g) 0.6
Protein (g) 15.1
Salt (g) 1.04
Bruksområder Gratinerte snegler er en av de største klassiske rettene og et skikkelig kjennemerke på det franske kjøkkenet. Fordel sneglene i sneglehusene og fyll de med godt smør som er tilsatt knust hvitløk og friske urter. Legg sneglene i en tilpasset snegleform og sett de i ovnen i 5-7 minutter. Server med nybakt brød.
Smak Kjøttet på Achatina sneglen er mørkebrunt og konsistensen gir en lett tyggemotstand. I snitt veier en Achatina snegle 3-15 gr. per stykke.
Ingredienser Achatina Fulica snegler (bløtdyr), vann, salt, naturlig aroma.
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Inneholder
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Kosher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 200.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Mutti pizzasaus m/krydder 210 g

Klassisk italiensk, ekstra krydret pizzasaus.
192112-fpak
 
70,00 per kg

Sneglekrydder instant 7 g

Fransk blandingskrydder til snegler.
514154-fpak
 
1.414,29 per kg

Diamante paprika rød 390 g

Skinnfri rød paprika i lake.
191111-fpak
 
85,38 per kg

El Yucateco Achiote paste 100 g

Krydderblanding til kjøtt.
192311-fpak