Til toppen
Ovnsbakt Mont d'Or med honningglaserte nøtter

Ovnsbakt Mont d'Or med honningglaserte nøtter

2 porsjoner

  • 1 stk Mont d'Or
  • 1 dl honning
  • 2 ss vann
  • 2 stk stjerneanis 
  • 1 laurbærblad
  • 1 dl grovhakkede nøtter
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du:

  1. Ha honning, vann, stjerneanis og laurbærblad i en kjele. La koke i 5 minutter til blandingen tykner litt. Ha i grovhakkede nøtter. Avkjøl. Vend inn sitronsaften.
  2. Ta av plasten og lokket på osten. Stek den i ovnen på 220 grader i ca. 10 minutter til osten er varm og flytende inni. La osten hvile i 5 minutter.
  3. Server den lune osten med de honningglaserte nøttene. 
Utsolgt
Kjølevare

Vacherin Mont d'or AOP 360 g

En fransk spesialitet! Vinterost med flytende konsistens og masse smak.
905538
783,33 pr kg
Sorter Navn (a > å)

Lune de miel akasiehonning 250 g

Lys, flytende honning med mild smak.
430518

Mill & Mortar laurbærblader ØKO 10 g

Håndhøstede laubærblader fra Tyrkia.
514495

Mill & Mortar stjerneanis hel ØKO 30 g

Et allsidig krydder med smak av lakris.
514539