Skip to main content
Til toppen

Molini

Molini Pizzuti har lang erfaring innen mel produksjon. De har spesialisert seg på mel med ulike egenskaper som egner seg til å bake pizza. De driver også sitt eget "pizzaakademi" hvor de tilbyr opplæring i de ulike egenskapene til deres meltyper samt tilberedning av pizzadeig på en profesjonell og autentisk måte. De holder til i provinsen Salerno i området Bellizzi. De har fokus på høykvalitets produkter, tradisjoner og bærekraftig energi.

Visning
Molini Riso 5 kg

Molini Riso er italiensk rismel til baking og et alternativ til mel med gluten.

Produktnummer: 130289
Lagerbeholdning:
56,80 pr kg
Molini Tradizione Napoletana 25 kg

Italiensk pizzamel type «00». Perfekt til autentisk napolitansk pizza. Anbefalt hevetid er 4-12 timer i 25° C Protein: 12 %, W: 220 (+/- 20)

Produktnummer: 130172
Lagerbeholdning:
30,36 pr kg
(S) Molini La Sfoglina pastamel 10 kg

Italiensk finmalt pastamel tipo "00"

Produktnummer: 130173
Lagerbeholdning:
40,40 pr kg
(S) Molini vegetabilsk kull pulver 1 kg

Vegetabilsk kullpulver til baking.

Produktnummer: 130177
Lagerbeholdning:
692,00 pr kg
Molini Pulcinella ORO 25 kg

Italiensk hvetemel med hvetekim tipo 0 protein 13% W:260 (+/-20)

Produktnummer: 130282
Lagerbeholdning:
36,48 pr kg
Molini Costa D'Amalfi ORO 25 kg

Italiensk hvetemel med hvetekim tipo 0 som er godt egnet til baking av pizza. Protein: 15% W 300 (+/-20)

Produktnummer: 130283
Lagerbeholdning:
38,08 pr kg
Molini Gentil Rosso 5 kg

Italiensk hvetemel som er egnet til baking og matlaging.

Produktnummer: 130284
Lagerbeholdning:
146,20 pr kg
Molini Senatore Capelli 5 kg

Italiensk sammalt durumhvetemel semola til baking og pizza.

Produktnummer: 130285
Lagerbeholdning:
146,20 pr kg
Molini Spolvero 5 kg

Italiensk hvetemel til utbaking.

Produktnummer: 130288
Lagerbeholdning:
44,20 pr kg
Molini Integrale Per Pizza 10 kg

Italiensk fullkorns pizzamel. Protein: 12 %, W: 240 (+/- 20)

Produktnummer: 130171
Lagerbeholdning:
34,50 pr kg
Molini Vesuvio Flour 25 kg

Italiensk pizzamel av type tipo 0. Anbefalt hevetid er 24-72 timer i 25 graders romtemperatur.

Produktnummer: 130170
Lagerbeholdning:
35,00 pr kg
Molini Costa D'Amalfi 25 kg

Italiensk pizzamel. Anbefalt hevetid er 8-48 timer i 25 graders romtemperatur. Protein: 15 %, W: 300 (+/- 20)

Produktnummer: 130144
Lagerbeholdning:
33,36 pr kg
Lenker
Min side