Til toppen

Thorbjørnrud

Thorbjørnrud Ysteri på Jevnaker er så vidt vi vet Norges eneste hotellysteri. Thorbjørnrud er også en anerkjent lokalmatprodusent, og i ysteriet produserer de under Meieribestyrer Yngve, mer enn 10 tonn ost i året og gjør det ganske bra i kåringer både nasjonalt og internasjonalt. Ysteriet produserer Brilliant Brie, Cheddar, Pepperknoll, Rød Ku og Rød Sau. All melka som bruker i produksjonen, kommer fra Øvre Kjekshus gård på Hadeland. Her bor Olav Lie-Nilsen sammen med 500 glade dyr, hvorav 50 melkekuer og 160 melkesau.

Sorter Navn (a > å)
Kjølevare
Kjølevare

Thorbjørnrud Pepperknoll m/rasp 90 g

Norskprodusert syrnet ferskost som er rullet i malt pepper.
901500
Vare med variabel vekt Kjølevare

Thorbjørnrud Rød Ku ca 3,5 kg

Norskprodusert halvfast rødkittost.
901501