Skip to main content
Til toppen

Thorbjørnrud

Thorbjørnrud Ysteri på Jevnaker er så vidt vi vet Norges eneste hotellysteri. Thorbjørnrud er også en anerkjent lokalmatprodusent, og i ysteriet produserer de under Meieribestyrer Yngve, mer enn 10 tonn ost i året og gjør det ganske bra i kåringer både nasjonalt og internasjonalt. Ysteriet produserer Brilliant Brie, Cheddar, Pepperknoll, Rød Ku og Rød Sau. All melka som bruker i produksjonen, kommer fra Øvre Kjekshus gård på Hadeland. Her bor Olav Lie-Nilsen sammen med 500 glade dyr, hvorav 50 melkekuer og 160 melkesau.

Visning
Thorbjørnrud Afrodite ca 2,75 kg

Afrodite er en fastost på pasteurisert sau- og geitemelk med naturlig skorpe. Osten er lagret i minimum 5 måneder. Osten er oppkalt etter sauegjeterens favoritt-sau Afrodite, som lever sine glade sauedager på Øvre Kjekshus Gård på Hadeland.

Produktnummer: 901505
Lagerbeholdning:
679,66 pr kg
Thorbjørnrud Brilliant brie 250 g

Norskprodusert trippelkremet hvitmuggsost fra Thorbjørnrud Ysteri, som er tilsatt ekstra fløte. Osten er inspirert av Brillat Savarin fra Frankrike.

Produktnummer: 901503
Lagerbeholdning:
604,00 pr kg
Thorbjørnrud Pepperknoll m/rasp 90 g

Norskprodusert syrnet ferskost som er rullet i malt pepper. Osten selges i en forpakning med et rivgjern.

Produktnummer: 901500
Lagerbeholdning:
1.944,44 pr kg
Thorbjørnrud Rød Ku ca 3,5 kg

Norsk halvfast rødkittost fra Thorbjørnrud Ysteri laget på pasteurisert kumelk. Rød Ku har en svært god smelteevne, prøv den på din neste hjemmelagede pizza eller ostesmørbrød. Osten er en 24/7 ost, den egner seg utmerket til raclette, sauser, pasta, salater eller ostefatet.

Produktnummer: 901501
Lagerbeholdning:
556,05 pr kg

Oppskrifter med ost fra Thorbjørnrud

Lenker
Min side