Kundeforum
|
Nyhetsbrev
Min side
|
Infosenter
|
Favoritter
Til toppen
Beløp
Ostedisken
Hvitmuggost
Blåmuggost
Chèvre
Kittmodningsost
Fastost
Ferskost
Smelteost
Vegansk ost
Ostebrett
Ostetilbehør
Kjøttdisken
Paté og confit
Sjømat
Spekemat
Vegansk kjøtterstatning
Tørrvarehylla
Drikke og kaffe
Eksotisk
Fond og matvin
Kaker og snacks
Kjeks og bakervarer
Kjøkkenutstyr
Krydder
Mel og baking
Meierivarer
Olje og eddik
Pasta og nudler
Ris og gryn
Sauser og dressinger
Syltetøy og pålegg
Vegansk
Grøntavdelingen
Frukt og bær
Grønnsaker i olje
Hermetiske grønnsaker
Hermetiske tomater
Linser og bønner
Oliven
Sopp og trøffel
Supper
Syltede grønnsaker
Oppskrifter
Frokost
Lunsj
Middag
Dessert
Ost
Pizza
Grillmat
Tilbehør
Sauser og marinader
Kaker og bakst
Salater
Vegetar
Bak disken
Kunnskapshjørnet
Tilbudsvarer
Nye produkter
Våre merkevarer
Produktkatalog
Ostepakker
Toggle navigation
Toggle navigation
Toggle navigation
Moderne raclette med Thorbjørnrud Rød Ku
2 porsjoner
200 g små poteter
200 g rosenkål eller andre grønnsaker
8 stk små løk (delikatesseløk)
2 dl balsamico (eller annen eddik)
1 dl vann
1/2 dl sukker
1 dl sylteagurker
300 g Thorbjørnrud Rød Ku
50 g Fuet Catalan
50 g Parmaskinke
Slik gjør du:
Kok potetene og rosenkålen i lettsaltet vann til de er møre.
Skrell løken. Kok opp eddik, vann og sukker. La løkene koke i syltelaken til de er møre. Avkjøl. Del løkene i to og del løkene i «flak».
Anrett grønnsakene på et fat eller to tallerkener.
Sett osten på et stekebrett. Brenn snittflaten på osten med en gass- eller creme brulée-brenner til overflaten smelter. Skrap osten over retten og nyt.
Tips: Hvis du ikke har en gassbrenner i skapet, så kan du sette osten noen minutter under grillelementene i ovnen
Thorbjørnrud Rød Ku ca 3,5 kg
Norskprodusert halvfast rødkittost.
901501
-
+
Utsolgt
Legg til dine favoritter
Se også vårt utvalg av tradisjonell raclette her
.
Hovedmeny
×
×
Infosenter
Kundeforum
Nyhetsbrev
Favoritter (
)