Kundeforum
|
Nyhetsbrev
Min side
|
Infosenter
|
Favoritter
Til toppen
Beløp
Ostedisken
Blåmuggost
Chèvre
Fastost
Ferskost
Hvitmuggost
Kittmodningsost
Smelteost
Ostebrett
Ostetilbehør
Vegansk ost
Kjøttdisken
Paté og confit
Sjømat
Spekemat
Vegansk kjøtterstatning
Tørrvarehylla
Drikke og kaffe
Fond og matvin
Kaker og snacks
Kjeks og bakervarer
Kjøkkenutstyr
Krydder
Mel og baking
Meierivarer
Olje og eddik
Pasta og nudler
Ris og gryn
Sauser og dressinger
Syltetøy og pålegg
Vegansk
Grøntavdelingen
Frukt og bær
Grønnsaker i olje
Hermetiske grønnsaker
Hermetiske tomater
Linser og bønner
Oliven
Sopp og trøffel
Supper
Syltede grønnsaker
Oppskrifter
Frokost
Lunsj
Middag
Dessert
Ost
Pizza
Grillmat
Tilbehør
Sauser og marinader
Kaker og bakst
Salater
Vegetar
Bak disken
Kunnskapshjørnet
Norske merkevarer
Våre merkevarer
Temasider
Nye produkter
Produktkatalog
Messer og aktuelt
Toggle navigation
Toggle navigation
Toggle navigation
Moderne raclette med Thorbjørnrud Rød Ku
Les også:
Thorbjørnrud Rød ku - inspirasjon og bruksområder
2 porsjoner
200 g små poteter
200 g rosenkål eller andre grønnsaker
8 stk små løk (delikatesseløk)
2 dl balsamico (eller annen eddik)
1 dl vann
1/2 dl sukker
1 dl sylteagurker
300 g Thorbjørnrud Rød Ku
50 g Fuet Catalan
50 g Parmaskinke
Slik gjør du:
Kok potetene og rosenkålen i lettsaltet vann til de er møre.
Skrell løken. Kok opp eddik, vann og sukker. La løkene koke i syltelaken til de er møre. Avkjøl. Del løkene i to og del løkene i «flak».
Anrett grønnsakene på et fat eller to tallerkener.
Sett osten på et stekebrett. Brenn snittflaten på osten med en gass- eller creme brulée-brenner til overflaten smelter. Skrap osten over retten og nyt.
Tips: Hvis du ikke har en gassbrenner i skapet, så kan du sette osten noen minutter under grillelementene i ovnen
Thorbjørnrud Rød Ku ca 3,5 kg
Norskprodusert halvfast rødkittost.
901501
-
+
Legg i handlevogn
Legg til favoritter
Hovedmeny
×
×
Infosenter
Kundeforum
Nyhetsbrev
Favoritter (
)
Language
Norsk
Engelsk