Til toppen

Provolone piccante ca 5,5 kg

Smakfull fastost fra Italia, egner seg godt til matlaging.

Provolone Piccante er en halvfast ost produsert av termisert kumelk. Osten ble opprinnelig laget kun i Syd-Italia, mens den i dag blir produsert over hele Italia. Piccante betyr at osten er modnet i minst 2–3 måneder og er mer smakfull enn Provolone Dolce.
Allergener
Melk
Smak
Provolone Piccante vil ikke smuldre ved skjæring. Den har en gulaktig farge, og en lett kornet konsistens. Smaken er noe kraftig.
Bruksområder
Provolone Piccante egner seg svært godt til riving, og vil gi pasta og sauser en god smak som «sitter». Den har god smelteevne og er fin til gratinering. Italienerne spiser den som den er, i salat eller på brød.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Framstilt av termisert melk. Skorpen skal ikke spises.
Energi (KJ) 1552.000 KJ
Energi (KCal) 371.000
Fett 30.000 g
Mettet fett 21.000
Karbohydrater 1.500 g
Sukkerarter 0.000
Protein 26.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 2.500
Gtin D-pak 97026599065356
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Provolone Piccante egner seg svært godt til riving, og vil gi pasta og sauser en god smak som «sitter». Den har god smelteevne og er fin til gratinering. Italienerne spiser den som den er, i salat eller på brød.
Smak Provolone Piccante vil ikke smuldre ved skjæring. Den har en gulaktig farge, og en lett kornet konsistens. Smaken er noe kraftig.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 5500 Gram
EPD nummer 1966795
Ingredienser Termisert kumelk, salt, animalsk løpe. På skorpe: konserveringsmiddel: kaliumsorbat E203, natamycin E235.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 4
Skarp 4
Fyldig 4
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 4