Til toppen

Leonardi balsamico glaze 100 ml

Produktnummer: 410607-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Delikat, tyktflytende balsamicoglaze av meget høy kvalitet.

Vegan
Vegetarian
Leonardi familien har i 4 generasjoner produsert balsamico etter den hundreårige Modena tradisjonen. Druene høstes inn for hånd fra slutten av september til begynnelsen av oktober. Druene som brukes er Lambrusco og Trebbiano. Kun de absolutt mest modne druene plukkes, og de presses så forsiktig til most for å oppnå topp kvalitet. Balsamicoen lagres så på fat av ulike tresorter for å oppnå sin spesielle karakter. Denne prosessen minner om sherryprodusentenes solarsystem. Glaze skiller seg fra vanlig balsamico ved at den har en tykkere konsistens. Mosten kokes i ståltønner i 36 timer på 60 grader, blandes med balsamico med 12 års lagring og konsentreres til en kremet konsistens.
Smak
Glaze er et konsentrert produkt med mye smak. Den har en behagelig balanse av sødme og syre, og en delikat smak av eik og kirsebær.
Bruksområder
Balsamico har den søt-sure smaken som kan fullende smaksopplevelsen i en rett. Dette er en kremet balsamico som egner seg spesielt godt til: salat, sauser, smørbrød, skinke og salami, pommes frittes, fisk, stekt kjøtt, pizza, ost, frukt eller is. Konsistensen gjør den enkel i bruk, og fantastisk til å dekorere tallerkenen med.
Spesifikasjoner
Antall F-pak i D-pak 6
Gtin D-pak 68033378343343
Gtin F-pak 8033378343341
EPD nummer 1693308
Nettovekt 100 Milliliter
Drenet vekt (Kg) 0.000
Varemerke Leonardi
Sesong Nei
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk etter åpning; bør oppbevares i kjøleskap.
Ingredienser Konsentrert druemost (sulfitt), balsamico eddik fra Modena 20% (hvitvinseddik, konsentrert druemost).
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ): 1229
Energi (KCal): 294
Fett (g): 0
Hvorav mettede fettsyrer (g): 0
Karbohydrater (g): 67.8
Hvorav sukkerarter (g): 67.8
Kostfiber (g): 0
Protein (g): 0.05
Salt (g): 0.34
Gluten Fri for
Gluten
Lupiner Fri for
Lupiner
Skalldyr Fri for
Skalldyr
Egg Fri for
Egg
Fisk Fri for
Fisk
Peanøtter Fri for
Peanøtter
Soya Fri for
Soya
Melk Fri for
Melk
Nøtter Fri for
Nøtter
Selleri Fri for
Selleri
Sennep Fri for
Sennep
Sesam Fri for
Sesam
Sulfitt Inneholder
Sulfitt
Bløtdyr Fri for
Bløtdyr
Gluten: Fri for
Bygg: Fri for
Havre: Fri for
Hvete: Fri for
Rug: Fri for
Lupiner: Fri for
Spelthvete: Fri for
Khorasanhvete: Fri for
Skalldyr: Fri for
Egg: Fri for
Fisk: Fri for
Peanøtter: Fri for
Soya: Fri for
Melk: Fri for
Nøtter: Fri for
Mandler: Fri for
Kasjunøtter: Fri for
Paranøtter: Fri for
Hasselnøtter: Fri for
Macademianøtter: Fri for
Pekannøtter: Fri for
Pistasienøtter: Fri for
Valnøtter: Fri for
Selleri: Fri for
Sennep: Fri for
Sesam: Fri for
Sulfitt: Inneholder
Bløtdyr: Fri for
Debio økologisk: Nei
EU økologisk: Nei
Fairtrade: Nei
Kosher: Nei
Halal: Nei
Egnet for veganere: Ja
Egnet for vegetarianere: Ja
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Vivien Paille polenta 500 g

Polenta er en italiensk spesialitet, som kan erstatte poteter og ris.
130111-fpak
 
67,20 per kg

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157-fpak
 
47,10 per kg

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160-fpak
 
39,00 per kg

Vicenzi vicenzovo fingerkjeks 200 g

Klassisk italienske fingerkjeks og mest kjent som en av hovedingrediensene til den berømte italienske desserten Tiramisu.
341055-fpak
 
166,50 per kg