Yipin
Familien Lu brakte tofu til Sverige i 1998. Da lagde de sin første svenske tofu, noe som var starten på Yipins reise. Oppskriften som det hele startet med var deres egen oldemors. Familien Lu bodde i Kina før de flyttet til Sverige. Der bodde flere generasjoner under samme tak og spiste alltid middag sammen. Tofu var et fast innslag på middagsbordet, og da familien flyttet til Sverige tok de med oldemors oppskrifer og håndverk. Ettersom det var lite tofu å oppdrive i Sverige startet de sin egen produksjon, på sitt eget kjøkken, med sin unike familieoppskrift kombinert med en stor dose lidenskap. Venner og naboer begynte å spre ordet om "svensk tofu". Etter hvert bygde familien sin egen lille tofufabrikk i Vallentuna utenfor Stockholm. Der lager de svensk tofu den dag i dag, på samme måte som deres oldemor gjorde i Kina. Familien Lu ønsker deg velkommen til å oppdage svensk tofu, med smaker inspirert av både det asiatiske og nordiske kjøkken.
Les mer og la deg inspirere av over 100 oppskrifter på yipin.se