Til toppen

Eddik

Her finner du de nydligste, velbalanserte balsamicoeddikene fra italienske Leonardi og Monari Federzoni. De har fått sin fyldige konsistens, mørke farge og runde smak etter år med lagring og pleie, og flere er rene naturprodukter uten sukker- og fargetilsetninger. Balsamico er allsidig og kan brukes både i en rekke matretter som stekt kjøtt, fisk, salater, i sauser og marinader. Den tilfører sødme til for eksempel kaker og desserter, iskrem og yoghurt. Ulik lagringstid gjør at eddikene har ulike bruksområder. Dette er en smakstilsetter vi er veldig glade i!

Eddikene fra franske Martin Pouret er supre å bruke i salater, marinader og sauser. Vi har flere typer å velge i, blant annet rød- og hvitvinseddikk, bringebæreddik og eplecidereddik.

Sorter

Leonardi balsamicoperler sorte 50 g

Delikate sorte balsamicoperler.
410623

Leonardi balsamico 15 år 50 g

Delikat og eksklusiv balsamico lagret i hele 15 år.
410603

Leonardi balsamico 20 år 65 g

Delikat og eksklusiv balsamico lagret i hele 20 år.
410604

Leonardi balsamico 6 år 100 ml

Eksklusiv italiensk balsamico lagret i 6 år.
410600

Leonardi balsamico 8 år 100 ml

Eksklusiv italiensk balsamico lagret i 8 år.
410601

Leonardi balsamico 10 år 100 ml

Eksklusiv italiensk balsamico lagret i 10 år.
410602

Leonardi balsamico hvit 5 år 100 ml

Eksklusiv hvit balsamico, perfekt til fisk og skalldyr.
410606

Leonardi balsamico m/hvit trøffel 8 år 100 ml

Balsamico laget av Trebbiano og Labrusco druer fra Modena, lagret på trefat og tilsatt trøffelsmak.
410614

Leonardi balsamico saba 4 år 100 ml

Delikat, bittersøt saba, med en ettersmak av frukt og vanilje.
410605

Leonardi saba fiken 4 år 100 ml

Italiensk saba, med en delikat smak av fiken.
410610

Leonardi balsamico glaze 100 ml

Delikat, tyktflytende balsamicoglaze av meget høy kvalitet.
410607

Saitaku riseddik 150 ml

Japansk riseddik er det som setter den spesielle smaken på sushi risen. Også ideell til salat og lignende.
800508