Cæsarsalat
Cæsarsalat er en verdensberømt klassiker. Sprø salat vendt i en deilig dressing, toppet med parmesan og krutonger, og servert med saftig kylling og sprøstekt bacon. Ikke rart denne salaten er manges favoritt!
Til 4 porsjoner trenger du
- 1 kyllingbryst
- Salt og pepper
- 10 skiver bacon
- 1 romanosalat eller 2 hjertesalat
- Wishbone creamy Cæsar-dressing
- 50 g krutonger
- 100 g parmigiano, revet
- Finhakket bladpersille og gressløk
Slik gjør du:
- Krydre kyllingbrystet med salt og pepper. Grill eller stek kyllingbrystet, avkjøl det og kutt kyllingen i fine skiver.
- Stek bacon til det gyllent og sprøtt og bryt det opp i mindre biter.
- Vask salaten, riv de største bladene i mindre biter og ha salaten over i en stor salatbolle.
- Topp salaten med Cæsardressing, kylling, bacon, krutonger, parmesan og urter.