Til toppen
Pizza med parmaskinke, ruccola og parmesan

Pizza med parmaskinke, ruccola og parmesan

Per pizza (ca 30 cm) trenger du:

  • 1 porson pizzadeig eller ferdig pizzabunn
  • 100 g pizzasaus
  • 100 g mozzarella
  • Parmaskinke
  • Ruccola
  • Parmesan, i flak

Slik gjør du:

  1. Fordel pizzasausen på pizzabunnen. Topp med osten og stek pizzaen til bunnen har fått fin farge og osten har smeltet.
  2. Ta pizzaen ut av ovnen. Topp med parmaskinke, ruccola og høvlet parmesan.

 

Sorter Navn (a > å)
Kjølevare

LS Fiordilatte cubetti 250 g

En fastere type mozzarella i terninger fra Sør-Italia, perfekt til pizza. Laget på pasteurisert kumelk. Til napolitansk pizza anbefaler vi 100 gram Fiordilatte cubetti.
907230

Mutti pizzasaus m/krydder 400 g

Pizzasaus med klassiske italienske smaker som oregano og basilikum. Passer perfekt på pizza, men kan også brukes i andre italienske retter som lasagne eller gryteretter.
192111
Kjølevare

Parmaskinke 70 g

Parmaskinke er en av verdens fineste matvarer, og er Italias stolthet. Er lagret i 14 måneder, og har en mild, søtelig smak og hint av parmesan grunnet foringen av grisen med myse fra parmesan. Passet utmerket som topping på pizza. Legges på etter at pizzen er ferdig stekt.
501012
Kjølevare

Parmigiano Reggiano trekant 12 mnd DOP 200 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
907592