Til toppen

Caputo pizzagjær 100 g

Produktnummer: 130202
EPD-nummer: 5507827
Lagerbeholdning:
Produsent: Caputo

inkl. mva.

520,00 pr kg

Italiensk tørrgjær som er perfekt til pizzadeig. Krever 1/3 sammenlignet med fersk gjær. Kan brukes direkte i melblandingen og bør oppbevares i kjøleskap etter åpning.

Frakt- og leveringsalternativer
Vegan
Vegetarian
Antico Molino Caputo er familiedrevet selskap som nå ledes av tredje generasjon Caputo. Caputo er først og fremst en av de ledende leverandørene av «00» mel i Italia og USA, og anses av mange for å produsere verdens beste pizzamel. Melet er klassifisert etter hvor finmalt det er, fra tipo "1" som er grovest og "00" som er finest. "00" karakteriseres som det beste melet som er malt i Italia, med fin, pudderaktig konsistens. Tørrgjæren er et helt naturlig produkt fra Antico Molino Caputo, basert på vanlig bryggergjær hvor de har tilsatt en spesiell type sukker hentet fra rødbeter og sukkerrør.
Smak
Gir en luftig bakst.
Bruksområder
Tørrgjæren fra Caputo er egnet for alle typer gjærdeig. Anbefales å bruke sammen med alle våre Caputo pizzamel varianter. Krever 1/3 sammenlignet med fersk gjær. Behøver ikke å blandes ut med vann før bruk.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares mørkt og tørt. Etter åpning: oppbevares i kjøleskap i tett forpakning, og bør brukes innen 8 uker.
Tilleggsinfo Pakket i beskyttende atmosfære.
Gtin D-pak 8014601110015
Gtin F-pak 8014601100016
EPD nummer 5507827
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Caputo
Drenet vekt (Kg) N/A
Ingredienser Naturlig tørket gjær (Saccharomyces cerevisiae), emulgator: sorbitanmonosterat E491.
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Antall i kartong 10

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1409
Energi (KCal) 336
Fett (g) 5.7
Hvorav mettede fettsyrer (g) 1
Karbohydrater (g) 14.3
Hvorav sukkerarter (g) 14
Kostfiber (g) 26.6
Protein (g) 43.7
Salt (g) 0.3
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Fri for
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Ja
Egnet for vegetarianere Ja
Hovedbilde
Last ned

Caputo pizzamel tipo-00 5 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Proteininnhold 13%. W:280-300
130184

Mutti pizzasaus klassisk 400 g

Mutti sin klassiske pizzasausen har en god og fyldig tomatsmak. Sausen er uten krydder slik at du enkelt kan tilsette de smakene du liker best.
192110

Mutti pizzasaus m/krydder 400 g

Pizzasaus med klassiske italienske smaker som oregano og basilikum. Passer perfekt på pizza, men kan også brukes i andre italienske retter som lasagne eller gryteretter.
192111

Caputo pizzamel tipo-00 5 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner. Proteininnhold 13%. W:280-300
130184

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 5 kg

Dette melet har et proteininnhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182

Strianese tomater San Marzano DOP 400 g

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til napolitansk pizzasaus, til pasta og supper.
192206