Til toppen

Caputo Criscito di casa 1 kg

Produktnummer: 130163
EPD-nummer: 5507777
Antall i kartong: 10
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

127,90 pr kg

Italiensk surdeigsblanding

Vegan
Vegetarian
Antico Molino Caputo er en italiensk familiebedrift, som nå ledes av tredje generasjon Caputo. Caputo er en av de ledende leverandørene av tipo «00» mel i Italia og USA, og anses av mange for å produsere verdens beste pizzamel samt mel til annet bakverk. Melet er finmalt og har lavere gluteninnhold enn de fleste meltyper, noe som bidrar til en smidigere pizzadeig. Italiensk mel er klassifisert etter hvor finmalt det er, fra tipo "1" som er grovest og "00" som er finest. "00" karakteriseres som det beste melet som er malt i Italia, med fin, pudderaktig konsistens. Criscito en naturlig gjær blanding fra Caputo som oppnås ved å blande hvetemel av typen «0» og vann, forsuret av tilsatt gjær og melkesyrebakterier.
Smak
Gjør bakverket velduftende og smakfullt, og gir en sprø skorpe.
Bruksområder
Criscito gir deigen forskjellige egenskaper som lengre holdbarhet, smidighet og duft. Kan brukes til bakverk som italiensk pizzabunn av surdeig og ekte italiensk surdeigbrød. Anbefalt blandingsforhold er 30-50 g criscito per kilo mel.
Spesifikasjoner
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Max.temp 25 °C.
Gtin F-pak 8014601250735
Gtin D-pak 18014601250732
Drenet vekt (Kg) N/A
Opprinnelsesland Italia
Tilleggsinfo anbefalt dosering: 30-50 g/ kg mel.
Opphavssted Italia
EPD nummer 5507777
Varemerke Caputo
Ingredienser Surdeig av hvetemel.
Min.temp 2 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk oppbevares tørt og mørkt, og ikke over normal romtemperatur. oppbevares i tett forpakning etter åpning, og bør brukes innen kort tid.

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold
Protein (g) 13.2
Fett (g) 0.9
Hvorav sukkerarter (g) 1.7
Energi (KJ) 1516
Energi (KCal) 359
Salt (g) 0.01
Karbohydrater (g) 77
Hvorav mettede fettsyrer (g) 0
Kostfiber (g) 2.2
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.eggs
Kan inneholde spor av
egg
oluf.allergens.soy
Kan inneholde spor av
soya
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
oluf.allergens.milk
Kan inneholde spor av
melk
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.sesame
Kan inneholde spor av
sesam
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.glut
Inneholder
gluten
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
Allergener
Skalldyr Fri for
Nøtter Fri for
Havre Fri for
Egg Kan inneholde spor av
Khorasanhvete Fri for
Soya Kan inneholde spor av
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Bløtdyr Fri for
Hvete Inneholder
Kasjunøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Melk Kan inneholde spor av
Paranøtter Fri for
Mandler Fri for
Selleri Fri for
Sulfitt Fri for
Sesam Kan inneholde spor av
Lupiner Fri for
Rug Fri for
Hasselnøtter Fri for
Gluten Inneholder
Fisk Fri for
Sennep Fri for
Bygg Fri for
Peanøtt Fri for
Spelthvete Fri for
Valnøtter Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Egnet for veganere Ja
Egnet for vegetarianere Ja
Halal Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Debio økologisk Nei
Hovedbilde
Last ned

Caputo Manitoba 1 kg

Ekstra finmalt mel med protein innhold 14,5% W: 360-380.
130165

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Protein 12,5% W:250 Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Caputo hvetemel Cuoco 5 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182