Til toppen

Caputo surdeig Criscito di Casa 1 kg

Produktnummer: 130163
EPD-nummer: 5507777
Lagerbeholdning:
Produsent: Caputo

inkl. mva.

151,00 pr kg

Italiensk surdeigsblanding.

Frakt- og leveringsalternativer
Vegan
Vegetarian

Criscito er et surdeigsmel som gir deigen forskjellige egenskaper som lengre holdbarhet, smidighet og duft. Kan brukes til bakverk som italiensk pizzabunn av surdeig og ekte italiensk surdeigbrød. 

Smak
Gjør bakverket velduftende og smakfullt, og gir en sprø skorpe.
Bruksområder
Criscito gir deigen forskjellige egenskaper som lengre holdbarhet, smidighet og duft. Kan brukes til bakverk som italiensk pizzabunn av surdeig og ekte italiensk surdeigbrød. Anbefalt blandingsforhold er 30-50 g criscito per kilo mel.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares tørt og mørkt, og ikke over normal romtemperatur. Oppbevares i tett forpakning etter åpning, og bør brukes innen kort tid.
Tilleggsinfo Anbefalt dosering: 30-50 g/ kg mel.
Gtin D-pak 18014601250732
Gtin F-pak 8014601250735
EPD nummer 5507777
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Varemerke Caputo
Drenet vekt (Kg) N/A
Ingredienser Surdeig av hvetemel.
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Antall i kartong 10

Datablad

Produktark Last ned
Salgsark Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1516
Energi (KCal) 359
Fett (g) 0.9
Hvorav mettede fettsyrer (g) 0
Karbohydrater (g) 77
Hvorav sukkerarter (g) 1.7
Kostfiber (g) 2.2
Protein (g) 13.2
Salt (g) 0.01
oluf.allergens.glut
Inneholder
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Kan inneholde spor av
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Kan inneholde spor av
soya
oluf.allergens.milk
Kan inneholde spor av
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Kan inneholde spor av
sennep
oluf.allergens.sesame
Kan inneholde spor av
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Inneholder
Bygg Fri for
Hvete Inneholder
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Kan inneholde spor av
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Kan inneholde spor av
Melk Kan inneholde spor av
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Kan inneholde spor av
Sesam Kan inneholde spor av
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Ja
Egnet for vegetarianere Ja
Hovedbilde
Last ned

Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Caputo pizzagjær 100 g

Italiensk tørrgjær som er perfekt til pizzadeig. Krever 1/3 sammenlignet med fersk gjær. Kan brukes direkte i melblandingen og bør oppbevares i kjøleskap etter åpning.
130202

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba 1 kg

Manitoba er et italiensk mel med et svært høyt proteininnhold på hele 14,5%. W: 360-380 som gir en elastisk og smidig deig som kan heve i 72 timer. Vi anbefaler å bruke Manitoba som forsterkning i pizzadeigen eller alene. Tåler temperatur over 370 grader!
130165

Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 5 kg

Dette melet har et proteininnhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130182

Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160