Til toppen

Caputo Criscito di casa 1 kg

Produktnummer: 130163-fpak
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

127,90 per kg

Antico Molino Caputo er en italiensk familiebedrift, som nå ledes av tredje generasjon Caputo. Caputo er en av de ledende leverandørene av tipo «00» mel i Italia og USA, og anses av mange for å produsere verdens beste pizzamel samt mel til annet bakverk. Melet er finmalt og har lavere gluteninnhold enn de fleste meltyper, noe som bidrar til en smidigere pizzadeig. Italiensk mel er klassifisert etter hvor finmalt det er, fra tipo "1" som er grovest og "00" som er finest. "00" karakteriseres som det beste melet som er malt i Italia, med fin, pudderaktig konsistens. Criscito en naturlig gjær blanding fra Caputo som oppnås ved å blande hvetemel av typen «0» og vann, forsuret av tilsatt gjær og melkesyrebakterier.
Smak
Gjør bakverket velduftende og smakfullt, og gir en sprø skorpe.
Bruksområder
Criscito gir deigen forskjellige egenskaper som lengre holdbarhet, smidighet og duft. Kan brukes til bakverk som italiensk pizzabunn av surdeig og ekte italiensk surdeigbrød. Anbefalt blandingsforhold er 30-50 g criscito per kilo mel.
Spesifikasjoner
Gtin D-pak 18014601250732
Gtin F-pak 8014601250735
EPD nummer 5507777
Varemerke Caputo
Opprinnelsesland Italia
Opphavssted Italia
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Vilkår for oppbevaring og bruk oppbevares tørt og mørkt, og ikke over normal romtemperatur. oppbevares i tett forpakning etter åpning, og bør brukes innen kort tid.
Tilleggsinfo anbefalt dosering: 30-50 g/ kg mel.
Energi (KJ) 1516
Energi (KCal) 359
Fett (g) 0.9
Mettede fettsyrer (g) 0
Karbohydrater (g) 77
Sukkerarter (g) 1.7
Kostfiber (g) 2.2
Protein (g) 13.2
Salt (g) 0.01
Bruksområder Criscito gir deigen forskjellige egenskaper som lengre holdbarhet, smidighet og duft. Kan brukes til bakverk som italiensk pizzabunn av surdeig og ekte italiensk surdeigbrød. Anbefalt blandingsforhold er 30-50 g criscito per kilo mel.
Smak Gjør bakverket velduftende og smakfullt, og gir en sprø skorpe.
Ingredienser Surdeig av hvetemel.
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Inneholder
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Inneholder
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Kan inneholde spor av
Fisk Fri for
Soya Kan inneholde spor av
Melk Kan inneholde spor av
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Kan inneholde spor av
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Kosher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 1000.0 gram
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned

Mutti tomater San Marzano DOP 2,5 kg

Plommetomat, som regnes som selve gullstandarden, med sin kjøttfullhet og gode balanse mellom syre og sødme.
192142-fpak
 
79,60 per kg

Mozzarella terninger 2,5 kg

Dette er en cubetti; en litt fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter
907198-fpak

Caputo Manitoba 1 kg

Ekstra finmalt mel laget på hvetemel dyrket i Manitoba-disrtiktet i Canada.
130165-fpak
 
44,10 per kg

LS Fiordilatte a cubetti 3 kg

Fiordilatte er en tørrere type mozzarella, laget på pasteurisert kumelk. Cubetti er mozzarella i små terninger, som passer perfekt til pizza og andre varme retter.
907247-fpak
 
183,33 per kg