Skip to main content
Til toppen
Burger med hvitmuggost og stekt løk

Burger med hvitmuggost og stekt løk

Supersaftig burger med fantastisk smeltet ost og deilig stekt løk! Vi har brukt osten Skogshorn fra Himmelspannet. Det er en hvitmuggost smaksatt med sort pepper, som er helt nydelig når den smelter på burgeren.

4 porsjoner

  • 4 hamburgere
  • 4 brioche hamburgerbrød
  • 240 g Skogshorn
  • Salatblader

Stekt løk

  • 2 løk
  • 2 ss smør
  • 1 ts sukker
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Kutt løken i tynne strimler. Smelt smøret og stek løken på middels varme til blir gyllen og karamellisert. Ha i sukker og stek videre til sukkeret smelter. Smak til med salt og pepper.
  2. Grill burgerene på hver side. Kutt osten i tynne skiver og fordel osten på burgerene. Grill videre under lokk til osten begynner å smelte. Osten skal være varm, men ikke smelte helt.
  3. Grill innsiden av burgerbrødene, legg på litt salat, varme bugere med ost og stekt løk.
Visning
Himmelspannet Skogshorn ØKO 240 g

Norskprodusert hvitmuggost smaksatt med pepper. Den er ystet på pasteurisert melk.

Produktnummer: 901030
Lagerbeholdning:
525,04 pr kg
Nordur havsalt 125 g

Håndhøstet gourmet havsalt uten tilsetningsstoffer fra Island, perfekt til topping.

Produktnummer: 514130
Lagerbeholdning:
440,00 pr kg
Nordur hel sort pepper ØKO 50 g

Klassisk sort, økologisk håndplukket pepper fra Karnataka i India.

Produktnummer: 514135
Lagerbeholdning:
1.890,00 pr kg
Lenker
Min side