Skal du lage hjemmelaget pasta eller nydelige pastaretter med kvalitetspasta? Her finner du pastamel, eggpasta og pastasauser.

Alt du trenger til pastaretten
Pastamel
Lyst til å lage egen pasta? Her finner du vårt utvalg av pastamel.
Italiensk finmalt tipo 0 mel som inneholder 10,2% protein. W 240 - 270. Brukes tradisjonelt til pizza. Melet gjør pizzaskorpen luftig og gir mye smak. Anbefalt hevetid 4-8 timer.
Italiensk durumhvetemel, perfekt til utbaking av pizzabunner. Dette melet er også et godt alternativ til mel i hjemmelaget pasta, og gir en fin og gyden farge på pastaen.
Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
Italiensk finmalt tipo 0 mel som inneholder 10,2% protein. W 240 - 270. Brukes tradisjonelt til pizza. Melet gjør pizzaskorpen luftig og gir mye smak. Anbefalt hevetid 4-8 timer.
Italiensk durumhvetemel, perfekt til utbaking av pizzabunner. Dette melet er også et godt alternativ til mel i hjemmelaget pasta, og gir en fin og gyden farge på pastaen.
Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
Italiensk finmalt tipo 0 mel som inneholder 10,2% protein. W 240 - 270. Brukes tradisjonelt til pizza. Melet gjør pizzaskorpen luftig og gir mye smak. Anbefalt hevetid 4-8 timer.
Italiensk durumhvetemel, perfekt til utbaking av pizzabunner. Dette melet er også et godt alternativ til mel i hjemmelaget pasta, og gir en fin og gyden farge på pastaen.
Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
Fersk pasta, eggpasta, tørr pasta og gnocchi
Her finner du pasta som passer til enhver pastarett. Se hele utvalget pasta her.
Mellomstore pastarør med riller.
Strozzapreti (italiensk for «prestekveler») er en forlenget variant av cavatelli, eller pasta rullet for hånd.
Italiensk tagliatelle med hvetekim, laget av semolina durumhvete og steinsopp.
Fersk italiensk spaghetti, laget på eggpasta av ypperste kvalitet. Pakket i nøster som er klare til å tilberedes, og har dyp gulfarge og fyldig smak.
Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet. Pastaen er fylt med steinsopp og trøffel, hvitløk og persille.
Italiensk glutenfri gnocchi av ypperste kvalitet.
Mellomstore pastarør med riller.
Strozzapreti (italiensk for «prestekveler») er en forlenget variant av cavatelli, eller pasta rullet for hånd.
Italiensk tagliatelle med hvetekim, laget av semolina durumhvete og steinsopp.
Fersk italiensk spaghetti, laget på eggpasta av ypperste kvalitet. Pakket i nøster som er klare til å tilberedes, og har dyp gulfarge og fyldig smak.
Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet. Pastaen er fylt med steinsopp og trøffel, hvitløk og persille.
Italiensk glutenfri gnocchi av ypperste kvalitet.
Mellomstore pastarør med riller.
Strozzapreti (italiensk for «prestekveler») er en forlenget variant av cavatelli, eller pasta rullet for hånd.
Italiensk tagliatelle med hvetekim, laget av semolina durumhvete og steinsopp.
Fersk italiensk spaghetti, laget på eggpasta av ypperste kvalitet. Pakket i nøster som er klare til å tilberedes, og har dyp gulfarge og fyldig smak.
Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet. Pastaen er fylt med steinsopp og trøffel, hvitløk og persille.
Italiensk glutenfri gnocchi av ypperste kvalitet.
Ost til pastaretten
Berømt italiensk fastost, perfekt til matlaging. Pasteurisert.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Blåmuggost av italiensk kumelk.
Italiensk ferskost, perfekt til pastasauser og annen matlaging.
Berømt italiensk fastost, perfekt til matlaging. Pasteurisert.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Blåmuggost av italiensk kumelk.
Italiensk ferskost, perfekt til pastasauser og annen matlaging.
Berømt italiensk fastost, perfekt til matlaging. Pasteurisert.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.
Blåmuggost av italiensk kumelk.
Italiensk ferskost, perfekt til pastasauser og annen matlaging.
Pastasaus
Alt du trenger for å lage nydelig pastasaus. Her er er utvalg av våre favorittsauser til pasta. Se hele utvalget av pastasauser her.
Pastasaus med hakkede basilikumblader.
En fyldig pastasaus med en unik smak av parmesan.
Semi soltørkede tomater, forent med den genuine smaken av Grana Padano er basen til denne pestosausen.
Klassisk italiensk basilikumsaus.
Ferdigsaus med steinsopp og hvit trøffel.
Kremet kaldsaus med Parmigiano Reggiano.
Pastasaus med hakkede basilikumblader.
En fyldig pastasaus med en unik smak av parmesan.
Semi soltørkede tomater, forent med den genuine smaken av Grana Padano er basen til denne pestosausen.
Klassisk italiensk basilikumsaus.
Ferdigsaus med steinsopp og hvit trøffel.
Kremet kaldsaus med Parmigiano Reggiano.
Pastasaus med hakkede basilikumblader.
En fyldig pastasaus med en unik smak av parmesan.
Semi soltørkede tomater, forent med den genuine smaken av Grana Padano er basen til denne pestosausen.
Klassisk italiensk basilikumsaus.
Ferdigsaus med steinsopp og hvit trøffel.
Kremet kaldsaus med Parmigiano Reggiano.
Ingredienser til pastaretten
Italiensk `nduja, smørbar sterk svinepølse fra Calabria.
Italiensk røkt bacon i biter.
Italiensk guanciale, skåret i tynne skiver.
Italienske ansjosfileter i solsikkeolje og salt.
Kalamata oliven uten sten, har en dyp auberginefarge. Perfekt i en frisk gresk salat, eller til tapas.
Små aromatiske kapers fra Iliada
Italiensk `nduja, smørbar sterk svinepølse fra Calabria.
Italiensk røkt bacon i biter.
Italiensk guanciale, skåret i tynne skiver.
Italienske ansjosfileter i solsikkeolje og salt.
Kalamata oliven uten sten, har en dyp auberginefarge. Perfekt i en frisk gresk salat, eller til tapas.
Små aromatiske kapers fra Iliada
Italiensk `nduja, smørbar sterk svinepølse fra Calabria.
Italiensk røkt bacon i biter.
Italiensk guanciale, skåret i tynne skiver.
Italienske ansjosfileter i solsikkeolje og salt.
Kalamata oliven uten sten, har en dyp auberginefarge. Perfekt i en frisk gresk salat, eller til tapas.
Små aromatiske kapers fra Iliada